ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανοίγει ο δρόμος για Μάντζιο στον Άρη…

Η χθεσινή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ «σφραγίζει» την παραμονή της Κέρκυρας στην κατηγορία και «υπογράφει» τον οριστικό υποβιβασμό του Λεβαδειακού στη Φούτμπολ Λιγκ.

Εξέλιξη που μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο ο Άρης, εφόσον, φυσικά καταφέρει να επικυρώσει και ο ίδιος την συμμετοχή του από τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Σε αυτή την περίπτωση ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος, καθώς, όπως αναφέραμε και σε παλαιότερο ρεπορτάζ το συμβόλαιο που έχει υπογράψει έχει ισχύ μόνο για την Σούπερ Λιγκ.

Παράλληλα, την είδηση του ενδιαφέροντος για τον 32χρονο επιθετικό επιβεβαίωσε και ο Μπάμπης Τεννές στις χθεσινές του δηλώσεις, από την παρουσία του στο «Δασυγένειο» για την πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Άρη.

«Καταρχήν, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το πού θ΄ αγωνιστεί η Λειβαδιά. Αν δεν γίνει αυτό, δεν μπορούμε να συζητήσουμε για κανέναν παίκτη. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο Μάντζιος έχει συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό, αλλά με την προοπτική ότι αυτός θ΄ αγωνιστεί στην Α΄ Εθνική», είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής.

Ο Λεβαδειακός αναμένεται να καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, αλλά με την υπόθεση να πηγαίνει στο αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ, θα επικυρωθεί και τυπικά η παραμονή της Κέρκυρας.

To Top