ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καλαϊτζίδης σε παίκτες: «Κατά 99% μπαράζ σε 10-12 μέρες…»

Στο πλαίσιο της χθεσινής πρώτης συγκέντρωσης ενόψει της ενδεχόμενης διεξαγωγής αγώνων μπαράζ, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε για λίγα λεπτά στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια.

Αρχικά, τους ενημέρωσε για την διαδικασία των μπαράζ, λέγοντας τους μεταξύ άλλων, ότι: «Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι σύντομα γιατί κατά 99% θα γίνουν μπαράζ σε 10 με 12 μέρες…».

Αναφορικά με την παρουσία του Μπάμπη Τεννέ, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, τόνισε: “Ο Μπάμπης Τεννές θα είναι το νέο μέλος του τεχνικού τιμ”. 

Ο Μπάμπης Τεννές δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές, ακολουθώντας πιστά την αρχική του απόφαση να μην εμπλακεί ενεργά αυτό το διάστημα, μέχρι δηλαδή να ξεκαθαρίσει η ιστορία των μπαράζ, διατηρώντας ένα ρόλο συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα.

Αναφορά από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη έγινε και για τις μεταγραφές, με τον 58χρονο προπονητή να τονίζει στο κλείσιμο της ολιγόλεπτης ομιλίας του: “Σύντομα θα ενσωματωθούν στην ομάδα και οι παίκτες που θα έρθουν με μεταγραφή. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ. Θα το δούμε…”

To Top