Ανοίγει ο δρόμος για τις μεταγραφές! Ένα βήμα πριν από ασφαλιστική, αλλά και προσωρινή φορολογική ενημερότητα

Ανοίγει ο δρόμος για τις μεταγραφές στην ΠΑΕ Άρης. Εφόσον όλα πάνε καλά, οι κίτρινοι θα αποκτήσουν ασφαλιστική ενημερότητα καταβάλλοντας ένα συγκεκριμένο ποσό, ενώ θα κινήσουν;oλες τις νόμιμες διαδικασίες για την απόκτηση προσωρινής φορολογικής ενημερότητα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι έγινε συνάντηση των διοικούντων του Άρη με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Ψηφίδη και τον αρμόδιο προϊστάμενο της ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, προκειμένου να καταστεί η κίτρινη ΠΑΕ ενήμερη φορολογικά. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, από τη στιγμή που υπάρχει σε εκκρεμότητα το θέμα του νέου φορολογικού νομοσχεδίου.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη οι κίτρινοι στρέφονται οριστικά στην αξιοποίηση του άρθρου 15, βάσει της δυνατότητας που δίνει ο νόμος στις ανώνυμες εταιρίες.

Η σχετική αίτηση εκτός απροόπτου θα κατατεθεί το πρωί της Τρίτης και ως το τέλος της εβδομάδας, υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο Άρης θα πάρει το πολυπόθητο χαρτί στα χέρια του, το οποίο θα του προσφέρει ενημερότητα για ένα διάστημα δυο εβδομάδων.

Παράλληλα, θα καταβληθεί και το απαιτούμενο ποσό στο ΙΚΑ, ώστε να αποκτηθεί και η ασφαλιστική ενημερότητα, προκειμένου να ανοίξει οριστικά ο δρόμος για την ενίσχυση της ομάδας. Ήδη σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Αλκμήνης υπάρχουν συμφωνίες με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν αμέσως μετά την επικύρωση της λύσης.

To Top