Ευρεία και μαραθώνια σύσκεψη διοίκησης και νομικών στην τελική ευθεία για το άρθρο 99!

Η υπόθεση της υπαγωγής στο άρθρο 99 αποτελεί την δεδομένη στιγμή την κορυφή της πυραμίδας των θεμάτων που απασχολούν την κιτρινόμαυρη διοίκηση.

Η 11η Γενάρη, ημέρα κατά την οποία θα εκδικαστεί η πλήρης υπαγωγή των κίτρινων στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, πλησιάζει και όλοι βρίσκονται επί ποδός για την αρτιότερη υπεράσπιση της ΠΑΕ, στη κρισιμότερη δικαστική υπόθεση των τελευταίων ετών.

Σήμερα ξεκίνησε μια ευρεία και μαραθώνια σύσκεψη διοίκησης και νομικών, προκειμένου να «ψηλαφίσουν» όλες τις πτυχές της υπόθεσης λίγες μέρες πριν από την εκδίκαση της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε τις τελευταίες μέρες είναι θετικό, προκαλώντας συγκρατημένη αισιοδοξία στις τάξεις των διοικούντων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές ο Άρης είναι σε πολύ μεγάλο ποσοστό έτοιμος και περιμένει να εκδικαστεί η υπόθεση για να δοθεί η εξέλιξη που όλοι περιμένουν για την σωτηρία και την επιβίωση της ομάδας.

Οι νομικοί ανέλυσαν συγκεκριμένα δεδομένα, εξήγησαν για ποιους λόγους πιστεύουν στην αίσια έκβαση της υπόθεσης και αναμένουν την προσπάθεια της δουλειάς που έγινε το τελευταίο διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύσκεψη ξεκίνησε από το μεσημέρι και βρίσκεται σε εξέλιξη αρκετές ώρες μετά.

To Top