ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανοίγει τα μαγαζιά στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Ερασιτέχνης

Διαδικασία άμεσης αξιοποίησης των εμπορικών χώρων του «Κλεάνθης Βικελίδης», έχει ξεκινήσει ο Ερασιτέχνης. Όπως προέκυψε από το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο, η πρόθεση των ιθυνόντων του Α.Σ. είναι τα μαγαζιά να ανοίξουν άμεσα, υπό τη διεύθυνση του Ερασιτέχνη.

Συγκεκριμένα, λόγος γίνεται για την μπουτίκ και την μπυραρία επί της οδού Παπαναστασίου, αλλά και για τα κυλικεία εντός του γηπέδου, τα οποία μέχρι πρόσφατα ήταν δεσμευμένα στην «Άρης Εμπορική». To μόνο άλλωστε που λειτουργεί είναι το “Aris Sports Cafe” στη θύρα των επισήμων του γηπέδου.

Αυτό που απομένει για να υλοποιηθεί η επιθυμία είναι η έκδοση των απαραίτητων αδειών, από την Νομαρχία, καθώς ήδη έχουν κατατεθεί τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ έχει ξεκινήσει και η συντήρηση των χώρων, από τα μέλη του Α.Σ.

Το αρχικό πλάνο του Ερασιτέχνη, κάνει λόγο για αξιοποίηση των χώρων μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και έπειτα, ανάλογα με τις προτάσεις και τους ενδιαφερόμενους να ενοικιαστούν.

Τον πρώτο λόγο, φυσικά, για την ενοικίαση των χώρων θα έχει το καλοκαίρι, ο μεγαλομέτοχος της νέας ΠΑΕ, όταν αυτή θα συσταθεί, με την εξασφάλιση της ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ.

To Top