ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το βλέμμα στο Βερολίνο και… στο πλευρό της Νεπτούνας!

Το ευρωπαϊκό μέλλον του Άρη για τη φετινή αγωνιστική περίοδο κρίνεται σε πρώτη φάση σήμερα (21:00) στο Βερολίνο, όπου η Άλμπα υποδέχεται τη Νεπτούνας στη Mercedes-Benz Arena. Οι κίτρινοι για να έχουν ελπίδες πρόκρισης αύριο με την Αρμάνι, θέλουν νίκη της Νεπτούνας σήμερα.

Νίκη της γηπεδούχου Άλμπα σημαίνει αυτόματα τον αποκλεισμό του Άρη, γιατί ακόμα και σε περίπτωση νίκης επί της Αρμάνι αύριο, θα υστεθεί στην ισοβαθμία με τους Βερολινέζους.

Η Άλμπα με κάθε τρόπο προσπαθεί να πείσει τον κόσμο της να γεμίσει το γήπεδο. Ο Σάσα Ομπράντοβιτς και ο Ισμέτ Ακπινάρ χαρακτήρισαν τον αγώνα “do or die”, σε ελεύθερη μετάφραση “ζωής ή θανάτου” και προσκάλεσαν τον κόσμο να βρεθεί στη Mercedes-Benz Arena. “Στην Λιθουανία χάσαμε γιατί είχαμε άσχημα ποσοστά ευστοχίας, πρέπει να βελτιωθούμε στην έδρα μας και αυτό θα γίνει αν δημιουργήσουμε μέσα από την άμυνά μας ευκαιρίες στην επιθεση”, επεσήμανε ο Ομπράντοβιτς.

Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια δεν είχε στην διάθεσή του τον ηγέτη της ομάδας του, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, ο οποίος έστω και όχι 100% έτοιμος, θα είναι σήμερα παρών.

Από την άλλη πλευρά, ο Νταϊνιους Αντομάιτις, τεχνικός της Νεπτούνας τόνισε πως “δεν πρέπει να επιτρέψουμε στην Άλμπα να επιβάλλει το παιχνίδι της. Πρέπει όλοι να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας. Αν το κάνουμε, όλα είναι πιθανά. Πιστευω ότι οι παίκτες έχουν καταλάβει την σημασία του παιχνιδιού και θα κάνουν τα πάντα για να υπερασπιστούν την τιμή της Κλαϊπέντα και της Λιθουανίας!”.

To Top