Ανοίγει τα… χαρτιά του – “Ψήνεται” επιστροφή Φερνάντες, αλλά όχι στα στόπερ…

Μετά το χθεσινό πρόγραμμα αποφόρτισης, οι ρυθμοί προπόνησης από σήμερα αναμένεται να κορυφωθούν, ώστε οι “κίτρινοι” να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου (όποτε αυτό οριστεί, Σάββατο ή Κυριακή).

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ τονίσαμε την απογοήτευση που υπήρξε στο τεχνικό τιμ του Άρη για την συνολική εμφάνιση της ομάδας στην Φλώρινα, αλλά και για τον αποδέκτη των περισσότερων παρατηρήσεων του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Σιντί Σανιά. Ενός παίκτη που ο 58χρονος τεχνικός εμπιστεύεται με κλειστά μάτια, αλλά μέχρι στιγμής δεν τον έχει δικαιώσει όσο θα περίμενε ο ίδιος…

Το αν θα υπάρξουν αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του Άρη είναι κάτι το οποίο θα φανεί για πρώτη φορά σήμερα, αν και αυτή είναι η αίσθηση υπάρχει παραπαίουσα στην ατμόσφαιρα.

Δύο είναι τα γεγονότα που οδηγούν στην αρχική σκέψη πως ο Σενεγαλέζος μέσος είναι ο νο1 στη λίστα με τους υποψήφιους βασικούς που αυτή τη φορά θα μείνουν στον πάγκο. Το πρώτο είναι αυτό που προαναφέραμε για την απογοήτευση του Καλαϊτζίδη με την εμφάνιση του και δεύτερο η χρησιμοποίηση στη θέση του Σανιά, έστω και για λίγο του Φερνάντες.

Μπορεί να μην είναι η φυσική του θέση αυτή στα χαφ, ωστόσο ο Πορτογάλος δείχνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία και να επιστρέψει στην ενδεκάδα, καθώς πολύ δύσκολα θα καταφέρει να μπει ανάμεσα σε Γκόλια και Σαμαρά στο κέντρο της άμυνας.

Η σκέψη από τον Δημήτρη Καλαίτζίδη υπάρχει, δοκιμάστηκε στην Φλώρινα και από εκεί και πέρα μένει να φανεί εάν θα γίνει πράξη και δούμε τον Σανιά για πρώτη φορά στον πάγκο…

To Top