Μετακομίζει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Η προετοιμασία του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Βόλο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ συνεχίζεται. Όχι όμως στο Νέο Ρύσιο αλλά στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Η ομάδα μετακομίζει σήμερα και αύριο στην έδρα της και με τον Τόλη Τερζή να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του πλην από τους Ματέο Γκαρσία, Λούκας Ρουπ οι οποίοι παραμένουν στο ιατρικό δελτίο ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα υπάρχει διήμερη άδεια και την Τρίτηοι κιτρινόμαυροι θα επιστρέψουν κανονικά και πάλι στις προπονήσεις.

“Μετακομίζει” στο Κλεάνθης Βικελίδης, περιμένει την ΕΠΟ

Κάθε παιχνίδι μέχρι στιγμής αλλά και από εδώ και στο εξής χαρακτηρίζεται ως το κρισιμότερο της χρονιάς μέχρι το… επόμενο.

Βασισμένη στη λογική αυτή είναι η απόφαση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη να μεταφέρει τις προπονήσεις της ομάδας ενόψει Έβρου Σουφλίου από το Δασυγένειο στο Κλεάνθης Βικελίδης, από την Πέμπτη.

Ανάλογη απόφαση πήρε για πρώτη φορά φέτος στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι  με τον Πανσερραϊκό, όταν και η ομάδα είχε “μετακομίσει” στο Κλεάνθης Βικελίδης από την Τετάρτη, ενώ η σέντρα του παιχνιδιού είχε οριστεί για Σάββατο.

Το σκεπτικό του 58χρονου τεχνικού παραμένει ίδιο και σε αυτή την περίπτωση, καθώς θέλει να εκμηδενίσει όποιες πιθανότητες υπάρχουν για βαθμολογική απώλεια, με το να αφομοιώσουν πλήρως οι παίκτες του τα αγωνιστικά του πλάνα για το παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου που θα αγωνιστούν.

Σε αναμονή ΕΠΟ, αστυνομίας

Παράλληλα, στον Άρη αναμένουν την απόφαση της ΕΠΟ σε συνεργασία με την αστυνομία, ώστε να γίνει γνωστό πότε τελικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τον Έβρο, που δεν αποκλείεται να μετατεθεί μία μέρα νωρίτερα, το Σάββατο.

Κι αυτό γιατί η αστυνομία Θεσσαλονίκης επικαλέστηκε “κώλυμα” επιτήρησης της τάξης, λόγω των εντός έδρας αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή την ίδια μέρα.

To Top