Ανοίγει το rotation ο Αγγέλου κόντρα στον Αριστοτέλη, παίρνουν χρόνο και οι νεαροί

Το πιο εύκολο παιχνίδι του τουρνουά δίνει σήμερα (18.00) ο Άρης, αντιμετωπίζοντας τον Αριστοτέλη Φλώρινας στη δεύτερη μέρα του τουρνουά που διογανώνει η ομάδα της ακριτικής πόλης. Είναι μια ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής όσα παιδιά δεν αγωνίστηκαν χθες και κυρίως οι νεαροί παίκτες της ομάδας.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου χρησιμοποίησε χθες κόντρα στην Λουκόιλ ως επί το πλείστον τους βασικούς παίκτες. Δεν πήραν χρόνο συμμετοχής οι νεαροί εκτός του Πουλιανίτη, που έπαιξε κάποια λεπτά. Λογικά ο Αγγέλου θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους Ιωακειμίδη, Μήτογλου και Κελεσίδη, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιήσει περισσότερο παιδιά που χθες δεν έπαιξαν πολύ.

Άλλωστε και ο αντίπαλος προσφέρεται για να ανοίξει το… rotation του Έλληνα τεχνικού, χωρίς πάντως να αλλάξουν οι αρχές της ομάδας, με πιεστικές άμυνες και έμφαση στην όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση.

Εννοείται ότι και σήμερα ο κόσμος του Άρη θα είναι παρών στις κερκίδες του δημοτικού γυμναστηρίου της Φλώρινας για να δημιουργήσει άλλη μια φορά εξαιρετική ατμόσφαιρα.

 

To Top