Μποχωρίδης: “Το καλύτερο καλοκαίρι της μπασκετικής μου καριέρας”

Από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο φιλικό με την Λουκόιλ ήταν και ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο νεαρός γκαρντ σε νέο ρόλο φέτος με αυξημένες απαιτήσεις από τον Βαγγέλη Αγγέλου καλείται να ανταπεξέλθει των προσδοκιών και να αποδείξει ότι δίκαια περιμένουν πολλά από αυτόν άπαντες στον Άρη.

Ο Μποχωρίδης μίλησε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα για τα φιλικά προετοιμασίας, το στάδιο στο οποίο βρίσκεται ο Άρης την δεδομένη χρονική στιγμή αλλά και την φιλία του με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ και την αγωνία του όσον αφορά το θέμα της υπογραφής του Βούλγαρου φόργουορντ στον Άρη. Αρχικά δήλωσε: «Σίγουρα από τα φιλικά παιχνίδια οι προπονητές μας βλέπουν σε τι στάδιο βρισκόμαστε και προσπαθούν μέσα από την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις να διορθώσουν τα λάθη μας ώστε να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι».

Όσον αφορά τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας: «Κατά την γνώμη μου δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα σε κανέναν τομέα και για αυτό το λόγο γίνονται τα φιλικά να δούμε που βρισκόμαστε και να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Εγώ από την πλευρά μου είμαι πανέτοιμος και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε ότι ζητήσει ο προπονητής μου”.

Για τις εμπειρίες που πήρε το καλοκαίρι με την Εθνική Νέων Ανδρών αλλά και αν αυτό ήταν από τις καλύτερες περιόδους της μπασκετικής του καριέρας: «Μπορώ να πω πως ήταν το καλύτερο καλοκαίρι της μπασκετικής μου καριέρας. Πήρα πολλές εμπειρίες με την Εθνική Νέων, ενώ με βοήθησε πολύ και η παρουσία μου στις προπονήσεις της Ανδρών με τόσους έμπειρους και καλούς παίκτες. Και μπορώ να πω ότι το καλοκαίρι ήταν τρομερό».

Τέλος για την αγωνία που είχε αν ο «κολλητός» του, Αλέξανδρος Βεζένκοφ υπογράψει τελικά στον Άρη δήλωσε: «Πραγματικά είχα πολύ άγχος. Μου το είπε τελευταία στιγμή και σίγουρα η χαρά μου ήταν απίστευτη».

 

To Top