Ανοικτή γραμμή με Ακόστα, κόντρα στις δυσκολίες

Δυσκολίες υπάρχουν, είχαν καταγραφεί, όμως οι άνθρωποι του Άρη θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Νόε Ακόστα.

Οι διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό συνεχίζονται καθώς αυτός είναι ο βασικός υποψήφιος για την αριστερή μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας την επόμενη χρονιά. Υπάρχουν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, υπάρχουν όμως και άλλες προτάσεις προς τον παίκτη που κάνουν πιο δύσκολη την υπόθεση.

Όπως έχουμε επισημάνει, ο 28χρονος Ισπανός έχει μπει, ήδη, στο στόχαστρο ομάδων από το εξωτερικό και ειδικότερα από την Κύπρο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ομάδες που είναι διατεθειμένες να δώσουν χρήματα που ξεπερνούν το διπλάσιο από αυτά που έπαιρνε πέρσι στον Άρη, αποδυναμώνοντας το όποιο διαπραγματευτικό ατού των κίτρινων.

Παράλληλα, υπάρχει μια πρώτη διαφορά σε ότι αφορά τον τρόπο καταβολής των περσινών χρημάτων…

Σε μια τέτοια περίπτωση τα εμπόδια είναι σημαντικά. Ο Άρης δεν μπορεί να ακολουθήσει με τα σημερινά δεδομένα, μια διαδικασία… πλειστηριασμού. Ο παίκτης είναι προφανές ότι δελεάζεται από αυτά που ακούει και ανάλογα αντιδράει. Οι αρχικές προσιτές απαιτήσεις του, διαμορφώνονται κι αυτές προς τα «πάνω».

Από την εξέλιξη του θέματος Ακόστα, αναμένεται να συγκεκριμενοποιηθούν οι υπόλοιποι μεταγραφικοί στόχοι και μάλιστα άμεσα.

 

To Top