Ξανά βασικοί με τους Νέους οι Κατίδης και Γιαννιώτας

Βασικοί και στο δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής Νέων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-19, κόντρα στη διοργανώτρια Εσθονία (17:00), θα είναι οι Γιώργος Κατίδης και Γιάννης Γιαννιώτας. Αντίθετα, στον πάγκο θα βρίσκεται όπως και στην πρεμιέρα ο Σωκράτης Διούδης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσάνας εμπιστεύθηκε ξανά τους δύο παίκτες του Άρη, που ήταν από τους πλέον διακριθέντες στην πρεμιέρα με την Ισπανία (ήττα 2-1), ενώ κάτω από τα δοκάρια προτίμησε και πάλι τον Στέφανο Καπίνο, αφήνοντας τον Διούδη αναπληρωματικό.

Το παιχνίδι με την «οικοδέσποινα» Εσθονία, που θα διεξαχθεί στην περιοχή Κάντριοργκ της πρωτεύουσας Ταλίν, είναι το κρισιμότερο όλων για την Εθνική ομάδα. Εφόσον επικρατήσουν απέναντι στη γηπεδούχο αλλά θεωρητικά αδύναμη αντίπαλό τους, οι νεαροί Έλληνες διεθνείς θα κάνουν τεράστιο βήμα για την πρόκριση στο Μουντιάλ Κ-20 του 2013, αλλά και για να διατηρήσουν ελπίδες εισόδου στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΣΘΟΝΙΑ (Άρνο Πάιπερς): Γκούρνικ, Κούκεμπαλ, Ίνγκερμαν, Μετς, Πικ, Κλέμερ, Άνιερ, Ράουντσεπ, Λεπίστου, Λούιγκεντ, Κάσε.
Στον πάγκο: Ρέιμαν, Ρέτελ, Πάγιουνουρμ, Ρέτσα, Γκαβρίλοφ, Ούστααλ, Μαρτιόνοφ.

ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Τσάνας): Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Μπάλλας, Φουρλάνος, Κουρμπέλης, Κατίδης, Μαυρίας, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος.
Στον πάγκο: Διούδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρουγκάλας, Λυκογιάννης, Μπούζας, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης.

Διαιτητής: Ντάνι Μακέλιε (Ολλανδία).

To Top