Τίτλοι τέλους για τον Πρίττα

Έπειτα από πέντε χρόνια με την κίτρινη φανέλα, ο Σάκης Πρίττας θα αποχαιρετήσει το «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού ενημερώθηκε ότι δεν πρόκειται να αποτελέσει τη μία από τις τρεις προσθήκες των «25 και άνω» που δικαιούται να κάνει η ομάδα…

Ο 33χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Άρη, αλλά έδειξε υπομονή τις τελευταίες εβδομάδες, αφού ήθελε να παραμείνει στην ομάδα και να κλείσει την καριέρα του σ’ αυτήν, ρίχνοντας παράλληλα τις οικονομικές απαιτήσεις του. Ωστόσο, ο περιορισμός των μεταγραφών στάθηκε εμπόδιο, αφού ο Μάκης Κατσαβάκης έχει διαφορετικές προτεραιότητες για την τριάδα των έμπειρων παικτών που θα υπογράψουν νέα συμβόλαια.

Συγκεκριμένα, ο Σερραίος τεχνικός αναζητά ένα αμυντικό μέσο που θα μπορεί να παίξει και ως στόπερ, ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη που θα παρουσιαστεί μέσα στη διάρκεια της χρονιάς.

Έτσι, για τον Πρίττα κλείνει ένας πενταετής κύκλος, που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2007, είχε ως αποκορύφωμα τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του επί Κούπερ και την συμμετοχή του με την Εθνική ανδρών στην αποστολή του Μουντιάλ του 2010, αλλά και σκαμπανεβάσματα στην συνέχεια. Τον περασμένο χειμώνα, μάλιστα, είχε βρεθεί ένα βήμα πριν από την έξοδο, αφού ο Μίχαλ Πρόμπιερζ δεν υπολόγιζε σ’ αυτόν.

Σ’ αυτήν την πενταετία, ο Σάκης Πρίττας είχε συνολικά 101 εμφανίσεις με τη φανέλα του Άρη. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε 72 φορές στο πρωτάθλημα, 15 στο κύπελλο Ελλάδας, καθώς και 14 φορές στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και το Γιουρόπα Λιγκ.

To Top