ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ανοικτή γραμμή με Μακ Νιλ και Χάγκινς, στον “πάγο” ο Γουότερς, υπομονή για Γουάιτ

Στις ανανεώσεις των Τζερέλ Μακ Νιλ και Τζαμέλ Χάγκινς έχει επικεντρωθεί η προσπάθεια των κίτρινων, οι οποίοι διατηρούν ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους δύο Αμερικανούς με στόχο να έρθουν ακόμα πιο κοντά και κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να δώσουν τα χέρια.

Γίνεται κατανοητό ότι η υπόθεση Οκάρο Γουάιτ θα μείνει αρκετό διάστημα ανοικτή, διότι ο MVP του φετινού πρωταθλήματος θα δοκιμάσει την τύχη του στο Σάμερ Λιγκ του Ορλάντο με τους Μάτζικ για να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Δεν έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του Άρη, έχει επιλέξει ο ίδιος να αφήσει ανοικτή την πόρτα και οι κίτρινοι εν γνώσει τους τον περιμένουν.

Χωρίς ουσιαστική εξέλιξη παραμένει και η υπόθεση του Ντομινίκ Γουότερς μετά την απόφασή του να αλλάξει ατζέντη και να εκπροσωπείται πλέον από την Octagon. Ο βασικός πλέι μέικερ του Άρη τη φετινή χρονιά αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 200.000 ευρώ αυτό το καλοκαίρι. Εννοείται πως ο Άρης δεν του προσφέρει αυτό το ποσό, διότι είναι υπερβολή να υπερδιπλασιαστούν οι αποδοχές του.

Με τους Μακ Νιλ και Χάγκινς υπάρχουν επαφές, και με τους ίδιους και με τους εκπροσώπους τους στην Ελλάδα. Προτάσεις έχουν γίνει, αντιπροτάσεις επίσης, όμως είναι λογικό να μην κλείνουν άμεσα οι υποθέσεις, διότι και οι παίκτες θέλουν να δουν ποια είναι η αξία τους στην ευρωπαϊκή αγορά. Ο Άρης και στις δύο περιπτώσεις έχει τον τελευταίο λόγο και αυτό είναι κάτι που έχει κερδίσει η ομάδα μέσα από τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε στους παίκτες όλη τη χρονιά. Υπάρχει πάντως αισιοδοξία ότι και οι δύο εύκολα ή δύσκολα θα παραμείνουν στο ρόστερ.

To Top