ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προπονεί μεταγραφικούς στόχους ο Πρίφτης στην Εθνική

Προπονήσεις με τουλάχιστον δύο μεταγραφικούς στόχους του Άρη ξεκίνησε από χθες ο Δημήτρης Πρίφτης στην Εθνική ομάδα και είναι προφανές ότι θα προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα ίσως και για οριστικές επιλογές των κίτρινων.

Ο Βασίλης Καββαδάς και ο Γιώργος Μπόγρης είναι παίκτες που ενδιαφέρουν αυτό το καλοκαίρι τον Άρη. Ο Καββαδάς είναι πρώτος στόχος, παρότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί με τον Ολυμπιακό. Έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο, είναι εκτός πλάνων Σφαιρόπουλου, όμως αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα αποχωρήσει, διότι οι πρωταθλητές αναζητούν Έλληνα σέντερ και οι επιλογές τους είναι μετρημένες. Ενδεχόμενη συμφωνία του Μπόγρη με τον Ολυμπιακό “ανοίξει” τον δρόμο για την “ελευθερία” του Καββαδά, είναι κι αυτό ένα σενάριο, που… παίζει, καθώς Σφαιρόπουλος και Μπόγρης είχαν συνεργαστεί αρκετά καλά στον Πανιώνιο.

Σε κάθε περίπτωση ο Πρίφτης προπονεί και τους δύο στόχους του Άρη, βγάζει και τα δικά του συμπεράσματα, ενώ ενδεχομένως να προκύψει και μια τρίτη περίπτωση, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, τον οποίο πρώτη φορά τώρα θα “εξετάσει” ο τεχνικός του Άρη. Προς το παρόν δεν υπάρχει σε κάποιο πλάνο, άλλωστε δεν ξέρει κανείς αν ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, όμως για πρώτη φορά ο Πρίφτης θα έχει εικόνα του Θανάση Αντετοκούνμπο.

To Top