Ανοικτή η μπουτίκ για 10 ώρες σήμερα, “φεύγουν” τα μπλουζάκια του Γκάλη!

Ημέρα αγώνα σήμερα και η μπουτίκ της ΚΑΕ, το Aris Legend Store, θα είναι ανοικτό από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 10 το βράδυ για να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων που θα βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον Άρη κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν και τα μπλουζάκια του Νίκου Γκάλη!

Όπως είχε ανακοινώσει η ΚΑΕ πριν μερικές μέρες “το “ARIS LEGEND STORE”  θα είναι ανοικτό καθημερινά από τη Δευτέρα (20/05) έως την Παρασκευή (24/05) από τις 11:00 έως τις 18:00. Την Πέμπτη 23/05, ημέρα διεξαγωγής του ΑΡΗΣ-Πανιώνιος για την α’ φάση των πλέι οφ, το επίσημο κατάστημα της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ θα λειτουργήσει από τις 12:00 έως τις 22:00, προκειμένου οι φίλαθλοι της ομάδας που θα βρεθούν στο “Nick Galis Hall” να προμηθευτούν τα αναμνηστικά T-shirts τους.

Σημειώνεται ότι όσοι επιθυμούν να τα προμηθευτούν και διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης, μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6973 021 421. Επίσης, οι φίλαθλοι της ομάδας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα αναμνηστικά-συλλεκτικά T-shirt του Νίκου Γκάλη, πωλούνται αποκλειστικά από το ARIS LEGEND STORE”.

 

To Top