Ανοιχτή γραμμή Μιλίνκοβιτς-γιατρού! Ποια είναι τα «σενάρια» για την ενδεκάδα με Πλατανιά

«Ανοιχτός» παραμένει στο μυαλό του Ζόραν Μιλίνκοβτς ο σχεδιασμός για την 11άδα ανάγκης που ετοιμάζει κόντρα στον Πλατανιά. Πέρα από τις τρεις απουσίες που προέκυψαν από την διαιτησία Βοσκάκη στη Βέροια, στα προβλήματα του Σέρβου προστέθηκαν κι αυτά του Ανδρέα Τάτου και του Ανδρέα Ηρακλή.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Ο τεχνικός του Άρη βρίσκεται από χθες σε ανοιχτή γραμμή με τον γιατρό της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή κι επεξεργάζεται τα δεδομένα έχοντας εναλλακτικές για τον καταρτισμό του καλύτερου δυνατού σχήματος. Χωρίς να έχει καταλήξει ακόμα, έχει συγκεκριμένα «σενάρια» για την επιθετική και ανασταλτική γραμμή.

1. Το ένα με τον φορμαρισμένο Ουντότζι στην κορυφή πλαισιωμένος από τους Ιμπέχ, Σταυρόπουλο στα δυο άκρα.

2. Το άλλο φέρνει τους Ιμπέχ, Ουντότζι στις πτέρυγες και έναν εκ των Μανιά, Αγγελούδη ως επιθετική αιχμή.

3. Στο χώρο του κέντρου, εφόσον ο Τάτος δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί τη θέση του θα πάρει ο Τριανταφυλλάκος ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και επιστρέφει.

4. Προβληματισμός υπάρχει και για τις θέσεις των δυο ανασταλτικών μέσων. Ο Μιλίνκοβιτς σκέφτεται να τοποθετήσει στη θέση του Πουλίδο, τον Ηρακλή (είναι πιο ελαφριά η κατάσταση του τραυματισμού του και δύσκολα θα απουσιάσει) καθώς έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό και η θέση δεν του είναι άγνωστη.

Σε αυτή την περίπτωση παρτενέρ του Παπαδόπουλου θα είναι πιθανότατα ο Νταμαρλής.

5. Αντίθετα, εφόσον παραμείνει ο Ηρακλής στα χαφ, τότε θα χρησιμοποιηθεί στόπερ ο Κύργιας.

Στις πτέρυγες τις άμυνας όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξουν αλλαγές (Ψυχογιός, Μαργαρίτης) όπως και στη θέση του τερματοφύλακα.

Όλα αυτά είναι απλά στο μυαλό του Μιλίνκοβιτς και θα εξαρτηθούν από το ιατρικό δελτίο, ώστε να «κλειδώσει» η ενδεκάδα της… νίκης κόντρα στον Πλατανιά.

 

To Top