ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανοιχτή επιστολή προς τους ποδοσφαιριστές του Άρη: “ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ”

Από τον φίλο αναγνώστη Γιώργο Γραβάνη πήραμε στο PRESSARIS την παρακάτω ανοιχτή επιστολή προς τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Αναλυτικά:

“Ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Ελπίζω να διαβάσει κάποιος απο εσάς το παρακάτω κείμενο και να το μεταφέρει και στους υπόλοιπους παίκτες.

Ξέρετε τι σημαίνει ΑΡΗΣ; Πως νιώθει ένας Αρειανός μετά απο κάθε νίκη ή ήττα της αγαπημένης του ομάδας;

Ξέρετε πως είναι αν χάνει η ομάδα να μην θέλουμε να πάμε την άλλη μέρα στο σχολείο, στην δουλειά ή στο καφενείο; Ενδεχομένος κάποιοι απο εσάς να μην είχατε ακούσει ποτέ το όνομα αυτού του Συλλόγου πριν έρθετε στην Θεσσαλονίκη. Απο την στιγμή όμως που φοράτε την φανέλα με τον Θεό του πολέμου στο στήθος είστε υποχρεωμένοι να κερδίζετε. Για ‘μένα το ποδόσφαιρο είναι πολλά παραπάνω απο ένα άθλημα και ο ΑΡΗΣ πολλά παραπάνω απο μια ομάδα.

Πρέπει να έχετε τα στοιχεία που κάνουν έναν ποδοσφαιριστή (και όχι μόνο) νικητή. Πίστη, πείσμα, πάθος, θέληση, εγωϊσμός.

Να μην τα παρατάτε μέχρι την τελευταία στιγμή. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός πως ένιωθα εγώ όταν έπαιζα. Μπορεί να μην είχα ταλέντο είχα όμως όλα αυτά που ανέφερα στις παραπάνω γραμμές.

Όσοι με ξέρουν ή που απλά με έχουν δει να παίζω καταλαβαίνουν αυτά που λέω, όσοι αγαπάνε το ποδόσφαιρο καταλαβαίνουν αυτό που νιώθω και όσοι είναι ΑΡΗΣ καταλαβαίνουν αυτό που αισθάνομαι.

Νιώστε πραγματικά πως αισθάνεται ένας οπαδός του ΑΡΗ. Μπείτε μέσα στο γήπεδο και παίξτε με το μυαλό ενός οπαδού και το ταλέντο ενός ποδοσφαιριστή. Θα τρομάξετε και εσείς οι ίδιοι μόλις διαπιστώσετε τι μπορείτε να κάνετε. Να αγωνίζεστε σε κάθε αγώνα σαν να μην υπάρχει αύριο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος δεν ξεχνάει. Αυτά που θα του δώσετε θα τα πάρετε πίσω και με το παραπάνω. Με την αγάπη του και την στήριξή του.

Τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Πέντε στα πέντε, τίποτα δεν έχει τελειώσει. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ”.

To Top