ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με απουσίες ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία για Άρη

Ο Ολυμπιακός άρχισε την προετοιμασία του για την ημιτελική σειρά της Α1 με τον Αρη, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην έχει στη διάθεσή του τον «αδειούχο» Γιάννη Αθηναίου και τον τραυματία Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος θα απουσιάσει και από το Final Four της Euroleague.

Οι Πειραιώτες το μεσημέρι της Παρασκευής (5/5) επέστρεψαν στο ΣΕΦ, όπου άρχισαν την προετοιμασία τους για την ημιτελική σειρά της Stoiximan.gr Basket League με τον Αρη, της οποίας το τζάμπολ θα γίνει την  Τετάρτη (10/5).

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς να σημειωθεί να σημειωθεί κάποιο απρόοπτο, καθώς  εκτός του ομαδικού προγράμματος παρέμειναν οι «λαβωμένοι» Ματ Λοτζέσκι και Ντάνιελ Χάκετ και ο τιμωρημένος Γιάννης Αθηναίου.

Ο Ντάνιελ Χάκετ θα παραμείνει στα… πιτς ως το τέλος της σεζόν, ο Γιάννης Αθηναίου εκτιμάται πως δύσκολα θα επιστρέψει, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι – είχε τραυματιστεί στο εντός έδρας ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης  – συνεχίζει  το πρόγραμμα αποθεραπείας του, αλλά θα απουσιάσει από τα πρώτα ματς  της ημιτελικής σειράς της Α1, ενώ δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος και για το Final Four (19-21/5) στην Πόλη.

To Top