ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ανοιχτή” η Νότιγχαμ στο ενδεχόμενο να συνεχίσει o Ιωάννου στον Άρη

“Ανοιχτή” η Νότιγχαμ στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Άρη ο Ιωάννου, όπως αναφέρουν αγγλικά μέσα ενημέρωσης που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Αγγλικής ομάδας.

Συγκεκριμένα το nottinghamforest.news φιλοξενώντας τις δηλώσεις που έκανε πριν λίγες μέρες ο πατέρας του Νικόλα Ιωάννου, Δημήτρης στο Yellow Radio, όταν τόνισε ότι: “Ο Νικόλας ανήκει στην Νότιγχαμ, είναι θετικός για την παραμονή του στον Άρη, αλλά οι δύο ομάδες πρέπει να τα βρουν και να τα συμφωνήσουν”, υπογραμμίζει ότι η Αγγλική ομάδα είναι “ανοιχτή” στο να συζητήσει αυτήν την εξέλιξη, ανάβοντας το “πράσινο φως” για μια συμφωνία, εφόσον ικανοποιηθεί και οικονομικά.

Βέβαια, πέρα από αυτά που λένε στην Αγγλία, είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης δεν έχει πάρει τις οριστικές αποφάσεις του -όπως και για τον Σάντε Σίλβα- σχετικά με τον Κύπριο διεθνή. Είναι κάτι που θα απασχολήσει στη συνέχεια τους κιτρινόμαυρους, ενώ πάντα απομένει να ξεκαθαρίσει το θέμα της άρσης του άδικου ban για την υπόθεση Ντουρμισάι, προκειμένου να έχουν κανονικά το δικαίωμα των μεταγραφών.

 

To Top