ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε αναμονή για τον διαιτητή, απαίτηση ξένες “σφυρίχτρες” και όχι Έλληνας… καμικάζι

Σήμερα Πέμπτη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, γίνονται γνωστοί οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής στα πλέι οφ, ο Άρης ξεκάθαρα απαιτεί ξένες “σφυρίχτρες” και αναμένεται να δούμε στην πράξη εάν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες που ήθελαν, Έλληνα ρέφερι… καμικάζι στον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ!

Ήδη τις τελευταίες μέρες υπήρχαν σχετικές φήμες, την ώρα που οι άνθρωποι του Άρη είναι γνώστες για τις φήμες αυτές, ενώ ήδη έχει ακουστεί το όνομα του Ευαγγέλου για τον πιο πιθανό να οριστεί στον κυριακάτικο αγώνα του Κλεάνθης Βικελίδης, αντί να οριστεί ξένος διαιτητής όπως θα έπρεπε, από την ΚΕΔ!

Είναι σαφές, ξεκάθαρο και απόλυτο ότι οποιαδήποτε αλλαγή στους ορισμούς και εμφάνιση Έλληνα διαιτητή στον αγωνιστικό ή στο VAR αποτελεί πρόκληση και συνιστά ωμή αλλοίωση των δεδομένων διεξαγωγής των αγώνων στα πλέι οφ.

Όπως έχουμε σημειώσει και παλαιότερα, δεν προκύπτει από πουθενά προφανής λόγος για να τοποθετηθεί Έλληνας διαιτητής σε έναν τέτοιο αγώνα, όπου εν πολλοίς κρίνεται ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκτός κι αν κάποιοι θέλουν να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα…

 

To Top