Ανοιχτοί λογαριασμοί (0-0) για Λίβερπουλ-Μπάγερν και Λιόν-Μπάρτσα

Το γκολ, η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, δεν έκανε την εμφάνισή του στο Άνφιλντ με τις Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου να μένουν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο πρώτο παιχνίδι για τους «16» του Champions League. Παρά το γεγονός ότι, μετά την κλήρωση του Δεκεμβρίου το ζευγάρι της Λίβερπουλ με την Μπάγερν Μονάχου χαρακτηρίστηκε πρόωρος τελικός, οι δύο ομάδες δεν επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Τουλάχιστον ως προς τα γκολ. Οι Βαυαροί απολύτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα δεν υπέπεσαν στο παραμικρό λάθος και οι Reds όσο κι αν προσπάθησαν δεν κατάφεραν να βρουν ανοιχτούς χώρους και να κάνουν το παιχνίδι τους.

Σε ένα ματς στο οποίο οι περισσότεροι περίμεναν βροχή από γκολ, Λίβερπουλ και Μπάγερν δεν έβαλαν ούτε ένα και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο ενόψει του επαναληπτικού στην Γερμανία. Πιο επιθετική και με περισσότερες φάσεις η ομάδα του Κλοπ, πολύ σοβαρή στην άμυνα εκείνη του Κόβατς και όλα θα… γίνουν στη ρεβάνς στην Allianz Arena του Μονάχου, στην οποία δεν θα παίξει ο Κίμιχ. Τα 100 ματς στην Ευρώπη με τους Βαυαρούς έφτασε ο Φρανκ Ριμπερί.

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Αλισον, Αρνολντ, Μάτιπ, Φαμπίνιο, Ρόμπετσον, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά (76′ Μίλνερ), Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο (76′ Οριζί).

Μπάγερν Μονάχου (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Ζίλε, Χούμελς, Αλάμπα, Κίμιχ, Τιάγκο, Μαρτίνεθ, Χάμες (88′ Ρενάτο Σάντσες), Γκνάμπρι (91′ Ραφίνια), Κομάν (81′ Ριμπερί), Λεβαντόβσκι.

*** Η Μπαρτσελόνα είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες, ο Λόπες ήταν εντυπωσιακός και το 0-0 με τη Λυών στη Γαλλία αφήνει… ανοιχτούς λογαριασμούς. Οι Καταλανοί δεν κέρδισαν σε έκτο διαδοχικό παιχνίδι εκτός έδρας σε νοκ άουτ φάση, ενώ το τελευταίο τέρμα του Σουάρες εκτός για το Champions League χάνεται κάπου στο… 2015!

Λυών: Λόπες, Μαρσέλο, Ντουμπουά, Μεντί, Ντεναγιέρ, Ντομπελέ (84′ Σεΐκ), Τεριέ (78′ Κορνέ), Αουάρ, Τραορέ (68′ Τουσάρ), Ντεμπελέ, Ντεπάι

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Αλμπα, Σέρχι Ρομπέρτο (81′ Βιδάλ), Λενγκλέ, Σεμέδο, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Μέσι, Σουάρες, Ντεμπελέ (67′ Κουτίνιο)

To Top