ΜΠΑΣΚΕΤ

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα (18:00) στο Παλέ για τον Δημήτρη!

Έχουμε αγώνα σήμερα! Δεν χρειάζεται να ειπωθούν και πάρα πολλά πλέον. Είναι γνωστό τοις πάσει το ραντεβού ζωής που υπάρχει σήμερα (18:00) στο Παλέ, στο φιλικό του Άρη με τον Ερμή Λαγκαδά. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί, γιατί ο Άρης δεν είναι απλά μια ομάδα, αλλά ένας ζωντανός κοινωνικός οργανισμός.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το σημερινό φιλικό είναι η πραγματοποίηση της ιδέας που είχαν η ΚΑΕ Άρης και ο Super 3, ώστε να στηριχθεί άμεσα οικονομικά η οικογένεια του άτυχου Δημήτρη, του οπαδού του Άρη που πριν από δύο χρόνια περίπου είχε ένα σοβαρό ατύχημα και έκτοτε προσπαθεί να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς ζωής.

Το δημόσιο ασφαλιστικό ταμείο δεν καλύπτει πλέον τα έξοδα που απαιτούνται ώστε ο Δημήτρης να συνεχίσει τη νοσηλεία του στο κέντρο αποκατάστασης, οπότε ήρθε η ώρα του κόσμου και της οικογένειας του Άρη να δράσει.

Σήμερα στο Παλέ πέρα από την οικονομική στήριξη που τόσο ανάγκη έχει η οικογένεια του Δημήτρη και γίνεται με την αγορά κουπονιών των 5 ευρώ, ο Άρης στέλνει παντού το μήνυμα της συσπείρωσης, της αλληλεγγύης, της οικογένειας.

Η ομάδα μπάσκετ θα παίζει στο παρκέ, ο Νίκος Γκάλης θα είναι παρών στο Παλέ να την βλέπει, όπως και σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και μέλη άλλων τμημάτων του Ερασιτέχνη.

Είναι μια γιορτή της ανθρωπιάς, είναι μια γιορτή για την οικογένεια του Άρη και θα γίνει αυτή η γιορτή σε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο! Γιατί το Παλέ σήμερα θα είναι γεμάτο, κι ας μην έχει επίσημα αγώνα. Θα είναι γεμάτο γιατί πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή…

To Top