ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανοιχτό του προπονητή με “αντίπαλο” τον χρόνο

Το μπαράζ επαφών του Παύλου Μυροφορίδη με τους υποψήφιους προπονητές για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του Άρη έχει ολοκληρωθεί. 

Ράτκο Ντόστανιτς, Αλέκος Βοσνιάδης, Σωτήρης Αντωνίου και Νίκος Νεντίδης, είναι στο κιτρινόμαυρο κάδρο και όλοι περιμένουν την τελική απόφαση, προκειμένου ένας εξ΄αυτών να πιάσει άμεσα δουλειά για λογαριασμό του Άρη.

Ο Κοζανίτης τεχνικός διευθυντής επρόκειτο να έχει χθες σήμερα το απόγευμα συνάντηση με τον Θοδωρή Καρυπίδη, που επιστρέφει από την Αθήνα, προκειμένου να λάβουν την τελική τους απόφαση, ως προς τον «εκλεκτό» για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Η συνάντηση δεν έγινε κι έτσι το θέμα πήρε νέα παράταση. Όπως είναι λογικό ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του, ωστόσο, αμφότεροι θα θέσουν επί τάπητος πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της κάθε πιθανής επιλογής, ώστε να κατασταλάξουν, ακολουθώντας μία κοινή γραμμή.

Όλοι πλέον περιμένουν να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ με το όνομα του «εκλεκτού» κι ενώ ο χρόνος είναι “αντίπαλος”, αφού η ολοκλήρωση στο θέμα προπονητή θα δρομολογήσει και τις επόμενες κινήσεις σε ότι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι και την στελέχωση του ρόστερ.

To Top