ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η δεύτερη φορά που μιλάει ο Λάσκαρης για πόλεμο εκ των έσω

Ο Νίκος Λάσκαρης για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες κάνει λόγο για πόλεμο που δέχεται εκ των έσω του Άρη και είναι προφανές ότι αυτή η άποψή του θα αναλυθεί στο διοικητικό συμβούλιο της προσεχούς Τρίτης.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ τόνισε χαρακτηριστικά χθες με την παρέμβασή του στο Yellow Radio πως “δέχθηκα και δέχομαι αμείλικτο πόλεμο τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου και εκ των έσω, αλλά κυρίως από εξωγενείς παράγοντες που καταφέρνουν να παραπλανήσουν ή να εκμεταλλεύονται κάποιους ανθρώπους της οικογένειας του Άρη και έτσι αυτοί γίνονται Δούρρειος Ίππος και θίγουν την τιμή και την υπόληψή μας, χωρίς καν να έχουν γνώση της πραγματικότητας”.

Λίγους μήνες πριν, στις 21 Νοεμβρίου 2016, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ στο ξέσπασμά του μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό είχε επισημάνει: “Έχουν ακουστεί διάφορα. Είναι κρίμα να έρχεσαι σε μια ομάδα για να μην φαληρίσει και με το που λείπεις, να ακούς διάφορα και να βλέπεις άτομα που υποτίθεται ότι είναι Αρειανοί να αρχίζουν να σκάβουν τον λάκκο! Είμαστε στην Ελλάδα, έχουμε να κάνουμε και με άτομα που έχουν μάθει να ζουν μέσα από τον Άρη και λογικό είναι να προσπαθούν να μπουν πάλι μέσα”.

Ήρθε η ώρα ο Νίκος Λάσκαρης να μιλήσει με ονόματα και να δράσει, διότι από το Νοέμβριο μέχρι και σήμερα για να επαναλαμβάνει ότι δέχεται πόλεμο εκ των έσω του συλλόγου, προφανώς και δεν έχει αλλάξει κάποια κατάσταση και είναι αυτός που θα πρέπει να προβεί στις απαιραίτητες ενέργειες. Συν τοις άλλοις ο κόσμος του Άρη θέλει να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει και ποιοι είναι αυτοί που πολεμούν τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.

To Top