ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ανοιχτό το συμβόλαιο του Φίνκε, «μάτια» Καστρίτη για «καθαρό» σέντερ

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Μάικλ Φίνκε από την ΚΑΕ Άρης ανέφερε πως το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί είναι διάρκειας ενός μήνα, με οψιόν ανανέωσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Γιάννης Καστρίτης ήθελε να έχει άμεσα έναν ακόμα ψηλό παίκτη στη διάθεσή του, ο Φίνκε ήταν στη λίστα του και από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή, δόθηκε το «ΟΚ» για τη μεταγραφή.

Παρά τα 208 εκατοστά του, ο 25χρονος Αμερικανός δεν είναι το καθαρό «πεντάρι» που ήθελε ο Έλληνας προπονητής, καθώς παίζει αρκετά και έξω από το «ζωγραφιστό». Ωστόσο, επειδή υπήρχε η δυνατότητα υπογραφής μηνιαίου συμβολαίου, ο Άρης προχώρησε στην απόκτησή του για να συμπληρωθεί το κενό στη γραμμή των ψηλών.

Ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» συνεχίζει να ερευνά την αμερικανική αγορά και πιθανά «κοψίματα» παικτών από τα δοκιμαστικά των ομάδων του ΝΒΑ και εφόσον βρεθεί η ιδανική επιλογή, τότε ενδεχομένως ο Άρης να προχωρήσει στην απόκτησή του.

Βέβαια, σε όλο αυτό το διάστημα, ο Φίνκε θα… καταθέτει τα διαπιστευτήριά του και είναι στο χέρι του να κερδίσει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ παράλληλα δεν μπορεί να αποκλειστεί μελλοντικά το ενδεχόμενο λύσης συμβολαίου με κάποιον άλλον από τους Αμερικανούς της ομάδας, ανάλογα και με τις εμφανίσεις τους.

To Top