ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοινώνει αποστολή ο Μάντζιος, έτοιμοι για το διπλό οι «κιτρινόμαυροι»

aris omadiki

Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό ματς κόντρα στον Ατρόμητο κάνει σήμερα το πρωί ο Άρης, με τον Άκη Μάντζιο να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας.

Ιδιαίτερες εκπλήξεις για την 20άδα δεν αναμένονται από τον Έλληνα τεχνικό, καθώς οι απουσίες είναι συγκεκριμένες. Μπερτόγλιο, Ιτούρμπε και Λούμορ παραμένουν εκτός δράσης συνεχίζοντας θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα μετά τους τραυματισμούς τους και έτσι οι Χαΐροβιτς και Μπεναλουάν θα επιστρέψουν στην αποστολή.

Άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι για τη νίκη στο Περιστέρι, γνωρίζοντας βέβαια τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα, μιας και ο Ατρόμητος θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή (Γιώργος Παράσχος), άρα πιθανότατα και με διαφορετικό πρόσωπο και άλλη νοοτροπία.

Ο Άρης μετά τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό έρχεται με… φόρα και στοχεύει σε ακόμα ένα τρίποντο, το πρώτο εκτός έδρας, για να συνεχίσει τη βαθμολογική ανάκαμψη μετά τους χαμένους βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές με αντιπάλους τον ΟΦΗ και τον Ιωνικό.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοινώνει αποστολή ο Μάντζιος, έτοιμος ο Μαντσίνι…

Επιστροφή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για τον Άρη που αντιμετωπίζει αύριο (14/2, 15:00) τον Παναιτωλικό, για την 22η αγωνιστική της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος μετά και το τέλος της σημερινής προπόνησης θα ανακοινώσει την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση, με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να είναι κανονικά στην διάθεσή του, καθώς ο Αργεντινός προπονήθηκε χθες, δίχως να αισθανθεί κάποιες ενοχλήσεις.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν την 2η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα, έπειτα από το “διπλό” κόντρα στην ΑΕΚ, προκειμένου να παραμείνουν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πέντε στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας.

O Παναιτωλικός από την άλλη, προσπαθεί να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, καθώς έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς σε 21 αγώνες, μόλις δύο περισσότερους από την προτελευταία Λαμία και τέσσερις, από την ουραγό ΑΕΛ.

Ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει πέρα από τον τραυματία Χαβιέ Ματίγια και στους Νικόλα Ιωάννου και Τζίμι Τζέγκο, που δηλώθηκαν στον αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου, προκειμένου να εκτίσουν τη μία αγωνιστική της τιμωρίας τους, από την συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών.

To Top