ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υποψιασμένος ο Μάντζιος για την αλλαγή προπονητή στον Ατρόμητο και οι σκέψεις του για τον Εντιαγέ

Με νέο προπονητή θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα ο Ατρόμητος απέναντι στον Άρη, επιλέγοντας στο «τιμόνι» του τον Γιώργο Παράσχο ως αντικαταστάτη του Άνχελ Λόπεθ.

Έχοντας συγκεντρώσει έναν βαθμό σε τρία παιχνίδια η ομάδα του Περιστερίου αναμένεται να παρουσιαστεί με διαφορετικό πρόσωπο και… αέρα απέναντι στον Άρη, με στόχο, όπως δήλωσε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, τη νίκη.

Στον Άρη είναι υποψιασμένοι και προετοιμασμένοι για το τι μπορεί να συναντήσει στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα. «Ο κύριος Παράσχος, είναι ένας εξαιρετικός και έμπειρος προπονητής. Σίγουρα δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του μέχρι το παιχνίδι της Δευτέρας, αλλά πάντα μια αλλαγή προπονητή κάτι κρύβει» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Άκης Μάντζιος.

Παράλληλα ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» κρύβει τα… χαρτιά του για τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας, με την χρησιμοποίηση του Μπαντού Εντιαγέ σε αυτή να αποτελεί ακόμα ερωτηματικό.

Το δίδυμο Σάσα και Τζέγκο στα αμυντικά χαφ λειτούργησε πολύ καλά και θα διατηρηθεί, ενώ πιο μπροστά οι Γκάμα, Μαντσίνι και Καμαρά δε χάνουν τη θέση τους. Εάν ο Άρης παραταχθεί με το κλασικό του 4-2-3-1, τότε βασικός υποψήφιος για τη μία θέση του μεσοεπιθετικού είναι ο Ματέο Γκαρσία, ο οποίος ωστόσο είχε χάσει αρκετές προπονήσεις και βρίσκεται πιο πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης.

Εάν όμως ο προπονητής του Άρη επιλέξει μια διαφοροποίηση στο σχήμα, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Εντιαγέ. «Είναι ένας παίκτης έμπειρος αρκετά καλός και ποιοτικός» ανέφερε ο Μάντζιος για τον Σενεγαλέζο μέσο και πρόσθεσε: «Έχει ξαναπαίξει στη θέση του επιτελικού χαφ στην καριέρα του και στο ματς με τον Παναθηναϊκό, μας έδωσε πράγματα που είχαμε χάσει το τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου, όσον αφορά τον άξονα. Ήταν πολύ σημαντική η συμβολή αλλά και η προσφορά του στο παιχνίδι».

To Top