Αντίδοτα για την απώλεια Αγκάνθο, Πουλίδο – Ετοιμάζει Διαμαντάκο και Ζαραδούκα

Από την Τετάρτη ξεκινάει η προετοιμασία για μια ακόμη μάχη. Ο Άρης παίζει ακόμη έναν «τελικό» στην Κέρκυρα. Όλως «τυχαίως» μετράει τις απώλειες δυο κορυφαίων του παικτών, του Νταβίντ Αγκάνθο και Ρούμπεν Πουλίδο.

Ο Κερκυραίος Κάκος… φρόντισε γι αυτό. Ο Λούκας Αλκαράθ ετοιμάζεται πλέον να φροντίσει για τα αντίδοτα, δίνοντας το αγωνιστικό σύνθημα για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας.

Ήδη οι πρώτες σκέψεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι πιθανότητες να ξεκινήσουν βασικοί οι Δημήτρης Διαμαντάκος και Γιάννης Ζαραδούκας είναι αρκετές στον αγώνα με τους «Φαίακες».

Τα δυο νέα αποκτήματα έκαναν το ντεμπούτο τους στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, δείχνοντας μια πρώτη (μικρή έστω) θετική εικόνα. Ο Διαμαντάκος στην επίθεση, ενώ ο Ζαραδούκας στην αριστερή πλευρά.

Είτε στα χαφ (αντί κάποιου από τους Σουνά, Καραγιάννη) είτε στην άμυνα (αντί του Μαργαρίτη). Στη θέση του Πουλίδο εκτός απρόοπτου θα αγωνιστεί ο Παντίδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός απροόπτου, ο Καζναφέρης θα φωνάξει από αύριο παρών, επιστρέφοντας στην ενδεκάδα των κίτρινων και στο δεξί άκρο της άμυνας.

To Top