Ψηφίδης: «Μας στέρησαν πάνω από 8 βαθμούς! Η ζημιά είναι αγωνιστική και οικονομική»

Ο Άρης ήταν για μια ακόμη φορά θύμα των διαιτητικών αποφάσεων, που προκάλεσαν την πανελλήνια κατακραυγή! Ο πρόεδρος της κίτρινης ΠΑΕ, με δηλώσεις του ανέδειξε τις διαιτητικές «μαχαιριές» σε βάρος της ομάδας!

«Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε στο ματς με την ΑΕΚ» δήλωσε στην εφημερίδα «Goal» ο Ψηφίδης και προσθέτει: «Βγάλαμε μια ανακοίνωση ως ελάχιστη αντίδραση σε αυτήν την αδικία όμως οι ενέργειές μας θα έχουν και συνέχεια.

Τα κρούσματα πλέον είναι επαναλαμβανόμενα και δεν δικαιολογούνται. Ο Αρης σήμερα θα μπορούσε να έχει τουλάχιστον 8 βαθμούς περισσότερους. Η ζημιά που προκαλούν στο σωματείο είναι τεράστια όχι μόνο βαθμολογική, όχι μόνο σε επίπεδο ψυχολογίας των παικτών που βλέπουν τους κόπους τους να πηγαίνουν στράφι επειδή έτσι αποφάσισαν κάποιοι.

Είναι και οικονομικοί. Εμείς, που βρισκόμαστε θεσμικά σε μια θέση ευθύνης, είμαστε υποχρεωμένοι να τα υπολογίζουμε όλα. Κάθε απώλεια βαθμού μας κοστίζει και οικονομικά καθώς είναι γνωστό πως η Super League πριμοδοτεί με ένα συγκεκριμένο ποσό τις ομάδες ανάλογα με τη βαθμολογική συγκομιδή. Τι να μπω τώρα σε λεπτομέρειες για τον κ. Κάκο ή τον επόπτη; Είναι δυνατόν να τιμωρείται ο Αγκάνθο επειδή ήθελε να αφιερώσει το γκολ σε ένα παιδί που έφυγε από τη ζωή; Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα».

Σε ερώτηση για την κατάσταση που γενικότερα επικρατεί στον σύλλογο κι αν αυτή είναι χειρότερη από όσο την περίμενε: «Γνώριζα πως ο Αρης ήταν σε πολύ δύσκολη θέση, η αλήθεια είναι πως δεν γνώριζα το μέγεθος των προβλημάτων. Μιλάμε για ένα καράβι που βουλιάζει για μια εταιρεία που ας μην κρυβόμαστε είναι πτωχευμένη.

Ως διοίκηση, διακρίναμε ένα μικρό παράθυρο το οποίο θέλουμε να μεγαλώσει, κάναμε συγκεκριμένες ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση και σε αυτή περιλαμβάνεται και η προσπάθεια για το άρθρο 99. Θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα, πλησιάζει η συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τεράστιου αυτού συλλόγου, κανείς δεν θέλει να βλέπει τον Αρη σε αυτήν την κατάσταση, προσπαθούμε να συμμαζέψουμε το σωματείο, να δώσουμε μια προοπτική.

Υπάρχουν στιγμές που νιώθουμε πως τα προβλήματά μας ξεπερνούν υπάρχει πείσμα και θέληση, θα συνεχίσουμε. Θα υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του Αρη και λυπόμαστε που κάποιοι δείχνουν ασέβεια στο όνομα αυτής της ομάδας».

 

To Top