Αντίδραση εδώ και τώρα με “διπλό” μέσα στην Πάτρα!

Αντίδραση και επιστροφή στις νίκες με καλή εμφάνιση, για να σβηστεί μια και καλή ότι συνέβη την περασμένη βδομάδα στο Αλεξάνδρειο. Αυτός είναι ο στόχος και το κίνητρο του Άρη στον σημερινό (19.00) αγώνα μέσα στην Πάτρα με τον Απόλλωνα.

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Άρης έχει καλύτερο ρόστερ από τον Απόλλωνα, όμως βρίσκεται σε εκ διαμέτρου αντίθετο… μομέντουμ. Προέρχεται από έναν αγώνα στον οποίο γνώρισε την συντριβή, ενώ ο Απόλλωνας προέρχεται από μια πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη, επί του Κολοσσού.

Μεσοβδόμαδα ο αρχηγός των Πατρινών και πρώην παίκτης του Άρη, Νίκος Αργυρόπουλος προέβλεψε ότι οι κίτρινοι θα μπουν στο παιχνίδι έχοντας πληγωμένο εγωισμό. Αυτό ακριβώς θέλει να δει ο Βαγγέλης Αγγέλου από τους παίκτες του. Να βγάλουν στο γήπεδο την προσωπικότητά τους, να δείξουν ότι υπάρχουν τα ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα για να μείνει πίσω η ήττα από τον Πανιώνιο και να καλυφθεί άμεσα η εντός έδρας απώλεια, με μια νίκη μέσα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Α1.

Αγωνιστικά προβλήματα από τραυματισμούς ή απουσίες δεν υπάρχουν. Ο Αγγέλου περιμένει να δει διαφορετικό πρόσωπο από τους παίκτες του, περιμένει να δει τελείως διαφορετική εμφάνιση, που θα οδηγήσει στη νίκη, την οποία τόσο πολύ χρειάζεται η ομάδα.

 

To Top