Πρώτη νίκη και “διπλό” στην Καβάλα για τις γυναίκες!

Το πρώτο της φετινό τρίποντο πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη, η οποία έφυγε με το «διπλό» από το γήπεδο της Νέας Καρβάλης, επικρατώντας του συνόλου της Καβάλας με 1-3, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στον αγωνιστικό τομέα, η Λαγουμτζή έχασε τετ-α-τετ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, με τις «κίτρινες» να μπαίνουν πολύ επιθετικά στη συνέχεια για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Μάλιστα, τα αποτελέσματα φάνηκαν γρήγορα, αφού στο 26΄, η Ευαγγελία Μαντατζή έκλεψε στο κέντρο και τροφοδότησε με ωραία πάσα την Δήμητρα Καρκατζίνου, η οποία με τη σειρά της έδωσε την ασίστ πάσα στην Άγγελα Λαγουμτζή, που άνοιξε το σκορ (0-1).

Μάλιστα, οι Θεσσαλονικιές έχασαν και άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια, με τις Λαγουμτζή και Νατάσα Παπαδοπούλου, ενώ στο 38΄ οι γηπεδούχες έφεραν το ματς στα ίσια, μετά από απευθείας κόρνερ της Κουλετσίδου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα κορίτσια του Άρη μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 46΄ διαμόρφωσαν το υπέρ τους 1-2, χάρη σε γκολ της Δήμητρας Καρκατζίνου, μετά από πάσα της Λαγουμτζή. Τη νίκη, μάλιστα, «σφράγισε» η ίδια σκόρερ στο 49΄, όταν και έκανε το 1-3.

ΑΡΗΣ (Θωμαΐδης): Κυριάκη, Τερζοπούλου, Γρηγοριάδου, Χουτουριάδου, Κηπουρού, Τσιλιφίκα, Καρκατζίνου (53΄ Κώττα), Μαντατζή, Γκόγκα (69’   Κολλήγα), Παπαδοπούλου (62΄ Αναστασιάδου), Λαγουμτζή.

Πηγή: arisac.gr

To Top