Αντίδραση Κουκοδήμου επειδή δεν έγινε υφυπουργός αθλητισμού

Τη δυσφορία του επειδή δεν διαδέχτηκε τον Γιάννη Ιωαννίδη στη θέση του υφυπουργού αθλητισμού εξέφρασε στο διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κουκοδήμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το Extra ο Κουκοδήμος πήγε στο γραφείο του Κώστα Μπούρα και ζήτησε το λόγο έχοντας ως επιχείρημα ότι στη θέση αυτή θα έπρεπε να μπει ένας άνθρωπος που γνωρίζει τον αθλητισμό και ότι από τη στιγμή που αποχώρησε ο Ιωαννίδης αυτός θα έπρεπε να είναι ο αντικαταστάτης του.

Ο Κουκοδήμος που σύμφωνα με κάποιες φήμες είχε εμπλακεί εμμέσως στις πρόσφατες εκλογές της ΕΠΣ Πιερίας, φερόταν να διαδίδει πως σε περίπτωση ανασχηματισμού θα είναι ο αντικαταστάτης του Ιωαννίδη εφόσον υπάρξει αλλαγή. Όμως η πραγματικότητα δεν τον δικαίωσε.

Οσον αφορά τον Γιάννη Ιωαννίδη, ήταν εμφανώς στενοχωρημένος, κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής και από το περιβάλλον του διέρρεε ότι η αντικατάστασή του οφειλόταν σε εσωτερικές ισορροπίες και στην επιθυμάικάποιων εξωτερικών συμφερόντων που δεν ήθελε να κατονομάσει.

Πηγή: soccerplus.gr

To Top