Σενάριο για εμπλοκή Κόκκαλη στην ΠΑΕ Άρης και το λιμάνι Θεσσαλονίκης!

Το σενάριο να συνδέεται η παρουσία του Πέτρου Κόκκαλη στην Θεσσαλονίκη για την αγορά του Οργανισμού Λιμένα και την εμπλοκή του στην ΠΑΕ Άρη δημοσιεύεται σε αθηναϊκό μέσο ενημέρωσης!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportdog.gr “ενώ επίκειται η αύξηση του Μ.Κ. της ΠΑΕ, που θα ανοίξει το δρόμο για την έλευση του επενδυτή στους «κίτρινους», οι φήμες στη Θεσσαλονίκη για εμπλοκή του Πέτρου Κόκκαλη άρχισαν να φουντώνουν ξανά. Το «προξενιό» κάνει εδώ και καιρό ο «ξανθός», ο οποίος απαλλαγμένος τώρα από τις υποχρεώσεις του στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, έχει περισσότερο χρόνο να ασχοληθεί με τον αγαπημένο του Αρη. Βέβαια, πριν από δύο μήνες οι εμπλεκόμενοι διέψευσαν τα σενάρια, αλλά στου Χαριλάου οι… ψίθυροι δίνουν και παίρνουν τα τελευταία 24άωρα. Και όπου υπάρχει καπνός, συνήθως υπάρχει και φωτιά…

Ψιθυρίζεται, λοιπόν, στα στενά της Χαριλάου ότι ο Κόκκαλης παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις σε Αρη και στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης που πωλείται. «Πακέτο» πάει να τα πάρει και τα δύο. Στον Αρη πιθανόν να μην βγει μπροστά όμως. Θα βάλει «δικούς του» ανθρώπους να εμφανιστούν. Μέσω της αύξησης του Μ.Κ της ΠΑΕ. Αυτά μόνο έχουν διαρρεύσει προς στιγμήν.

Όπως και να ‘χει, ο υδράργυρος στον Αρη θα χτυπήσει… «κόκκινο» μόλις ανακοινωθεί η αύξηση του Μ.Κ. Όχι μόνο λόγω των οπαδικών φρονημάτων του Κόκκαλη, αλλά γενικώς…”

 

To Top