«Αντίδραση μαχητών από τους παίκτες σε γήπεδο ηφαίστειο»

Την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη στο Περιστέρι υπογραμμίζει στο blog του ο Χρήστος Βελώνης. Ο παλαίμαχος παίκτης των κίτρινων δίνει έμφαση στην κατάθεση ψυχής κόντρα στον Ατρόμητο και περιμένει από την ομάδα να βγάλει τα ίδια αποθέματα στα δυο παιχνίδια που απομένουν.

«Μου άρεσε ο τρόπος αντίδρασης της ομάδας μετά την άδικη κόκκινη κάρτα στον Αγκάνθο. Οι παίκτες μας έδειξαν ότι είναι ικανοί να βγουν νικητές μέσα από δύσκολες καταστάσεις όπως αυτή στο γήπεδο του Περιστερίου.

Ο Άρης έχασε πολύτιμους βαθμούς στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι απώλειες οφείλονται σε μεγάλο βαθμό σε εξωγενείς παράγοντες, όμως και στην ολιγωρία που επέδειξε η ομάδα σε κάποια παιχνίδια. Εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω. Ένα πράγμα μας ενδιαφέρει, να νικήσει η ομάδα αρχικά τον αγώνα με τον Αστέρα και έπειτα να τα δώσει όλα στη Ξάνθη.

Το παιχνίδι της Κυριακής είναι σταθμός. Περιμένω την ίδια αντίδραση. Αντίδραση μαχητών. Τα παιδιά γνωρίζουν πως δεν είναι μόνοι τους σε αυτή την προσπάθεια. Το γήπεδο την Κυριακή θα θυμίζει ηφαίστειο. Ο κόσμος θα είναι εκεί για ακόμα μια φορά για να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα. Τα συναισθήματα φέτος είναι πολύ δυνατά. Οι νεαροί παίκτες στην πλειοψηφία τους προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Πέρα από όλα τα άλλα βγάζουν και την αγάπη τους για την φανέλα που φοράνε. Εύχομαι νίκη και μόνο νίκη».

To Top