Αρχή… Μέσι και τέλος, με τις “κυρίες” να περνούν έξω! (videos)

Όλα γύρω του γυρίζουν! Μόλις το πράγμα στράβωσε απ’ την Παρί, ο Μέσι μπήκε αλλαγή και περνώντας… όποιον βρήκε μπροστά του (πριν φτιάξει το 1-1 για τον Πέδρο) πέρασε και την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά!

Η Μπαρτσελόνα μπορεί χωρίς τον Μέσι; Εάν λάβουμε υπόψη μας τον αγώνα της Τετάρτης στο «Καμπ Νου» η σωστή απάντηση είναι «όχι».

Μέσα σε 52 λεπτά αγώνα η Μπαρτσελόνα δεν είχε καταφέρει να σκοράρει, ούτε καν να δημιουργήσει μια καλή φάση για γκολ. Μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 50ο λεπτό από την Παρί Σεν Ζερμέν, με σκόρερ τον Παστόρε.

Όλα αυτά μέχρι να μπει ο Μέσι!

Ο Αργεντινός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 62′ και με μια από τις γνωστές του «μπούκες» εννιά λεπτά αργότερα, έφτιαξε τις προϋποθέσεις ώστε ο Πέδρο να ισοφαρίσει και με το 1-1 να δώσει στους Καταλανούς την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Barcelona 0-1 PSG (Gol de Pastore) UEFA… από DaniDV


Barcelona 1-1 PSG (Gol de Pedro) UEFA CHAMPIONS… από DaniDV

Γιουβέντους-Μπάγερν 0-2

Για δεύτερη φορά η Μπάγερν Μονάχου αποδείχθηκε αγενής με την Γιουβέντους! Οι Βαυαροί πανηγύρισαν ακόμη μια νίκη, πάλι, με 2-0 και πέταξαν εκτός ημιτελικών Τσάμπιονς Λιγκ την «Μεγάλη Κυρία».

Οι Βαυαροί δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης, επικράτησαν (ξανά) 2-0 της «Μεγάλης Κυρίας» και της έκλεισαν τον δρόμο, την ώρα που οι ίδιοι συνεχίζουν την προέλασή τους (και) στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάντζουκιτς (64’) και Πιζάρο (90’) οι δύο σκόρερ των Γερμανών.

Juventus 0-2 Bayern de Munich (Gol de Pizarro… από DaniDV

To Top