Τόσο… αδιάφοροι είναι στην Τρίπολη: “ΑΕΚ και Άρης “πληρώνουν” τον Αστέρα αν πέσουν!”

Ο Αστέρας Τρίπολης έρχεται για να κερδίσει τον Άρη, δεν είναι αδιάφορος και στα πλαίσια της εξυπηρέτησης των συμφερόντων του, δεν θέλει τους κίτρινους στην πρώτη κατηγορία!

Όλη η υπόλοιπη προσπάθεια εφησυχασμού είναι εκ του πονηρού. Το πόσο αδιάφοροι είναι στην Τρίπολη φαίνεται ξεκάθαρα από δημοσιεύματα, όπως αυτό του τοπικού σάιτ της Αρκαδίας το arcadiasports:

“Αρκετά χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα μπορεί να κερδίσει ο Αστέρας Τρίπολης, σε περίπτωση υποβιβασμού ενός εκ των Άρη, ΑΕΚ.

Βάσει της σύμβασης που έχει υπογραφεί ανάμεσα στην NOVA και την διοργανώτρια Αρχή, τα τηλεοπτικά δικαιώματα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Το 30% μοιράζεται ισομερώς, το άλλο 30% πάει βάσει των βαθμών που έχουν συγκεντρώσει οι ομάδες και το υπόλοιπο 40% δίνεται με κριτήριο την εμπορικότητα.

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης θεωρούνται οι πιο εμπορικές ομάδες βάσει συμβολαίου, οπότε σε περίπτωση που υποβιβαστεί μία ομάδα αυτής της πεντάδας, δημιουργείται ένα κενό και φαβορί για να καλυφθεί είναι ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος. Σίγουρα δεν θα πάρουν τα χρήματα είτε του Άρη, είτε της ΑΕΚ, αν υποβιβαστεί κάποια από τις δυο, όμως το κέρδος θα είναι μεγάλο.

Κάθε βαθμός που παίρνει μία ομάδα ισοδυναμεί με 15.500 ευρώ. Έτσι μία νίκη δίνει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 46.500 ευρώ”.

Eπιβάλλεται, λοιπόν, να κλείσουν όλοι τα αυτιά τους και να έχουν τα μάτια τους ορθάνοιχτα!

 

 

To Top