«Αντίο» με… γιούχα στον Κάμπορα, από τους οπαδούς της Ουρακάν

Με τους φιλάθλους της ομάδας του να τον αποδοκιμάζουν και να τον αποκαλούν «μισθοφόρο», αποχαιρέτησε την Ουρακάν ο Χαβιέρ Κάμπορα, ο οποίος κατηγορήθηκε για αδιαφορία φέτος στη Β’ κατηγορία Αργεντινής. Ήδη, όμως, ετοιμάζεται για μεταγραφή στη Ράσινγκ Κλουμπ.

Όσα του συγχώρησαν οι οπαδοί της Ουρακάν ακριβώς πριν ένα χρόνο, όταν ο Κάμπορα είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Κλαουσούρα αλλά στην συνέχεια «έκαψε» την ομάδα του στα μπαράζ σωτηρίας με μια ανόητη αποβολή, του τα… «έσυραν» στο φινάλε της φετινής, απογοητευτικής περιόδου.

Η «Γκλόμπο» τερμάτισε μετά βίας 12η στη Β’ κατηγορία, με τον πρώην επιθετικό του Άρη να παρουσιάζεται άκεφος σχεδόν όλη τη χρονιά και να έχει συγκομιδή μόλις 8 γκολ, αφού ο στόχος της ανόδου χάθηκε πάρα πολύ νωρίς.

Έχοντας λοιπόν προαναγγείλει την αποχώρησή του, ο 32χρονος φορ αποδοκιμάστηκε έντονα κατά την αντικατάστασή του στο τελευταίο παιχνίδι (νίκη 0-2 επί της Ατλάντα) από τους οπαδούς της ίδιας της ομάδας του, που θεώρησαν ότι τους «πούλησε»!

Από την πλευρά του, πάντως, ο Κάμπορα κράτησε… χαρακτήρα στις δηλώσεις του μετά το ματς: «Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους της Ουρακάν, που μου έδωσαν την ευκαιρία να περάσω ενάμιση χρόνο στον σύλλογο και να ζήσω έντονες στιγμές. Τώρα ο κύκλος μου έκλεισε και φεύγω ήσυχος».

Ο πρώην φορ των «κίτρινων» δεν θα μείνει για καιρό χωρίς ομάδα. Μάλιστα, αναμένεται να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, αφού το όνομά του δεσπόζει στη μεταγραφική λίστα της Ράσινγκ Κλουμπ, που είχε ενδιαφερθεί γι’ αυτόν και το 2008. Τότε, όμως, η συμφωνία είχε χαλάσει την ύστατη ώρα, λόγω των οικονομικών απαιτήσεών του…

Εναλλακτική λύση για τον Κάμπορα αποτελεί η Φεροκαρίλ Οέστε της Β’ κατηγορίας, η οποία συμπεριλαμβάνεται στους «μνηστήρες» του, αν και της πέφτει κάπως ακριβός…

To Top