“Μπάσιμο” Άρη για (να φέρει πίσω) τον Γκέσιο!

“Μπάσιμο” για την απόκτηση του Γιάννη Γκέσιου έκανε ο Άρης, θέλοντας να βάλει (ξανά) στο δυναμικό του τον 24χρονο επιθετικό, που φέτος αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Επανωμής, σκοράροντας 9 γκολ στο πρωτάθλημα και 2 γκολ στο κύπελλο!

Η απόφαση της Σουπερλίγκας για άρση του απαγορευτικού των μεταγραφών, οδήγησε τους διοικούντες της ΠΑΕ Άρης στην… αλίευση Ελλήνων ποδοσφαιριστών, κυρίως από αυτούς που θα μπορούν να έρθουν στην ομάδα, χωρίς να θεωρηθούν μεταγραφή.

Ένας από αυτούς είναι και ο πρώτος σκόρερ της Αναγέννησης Επανομής, Γιάννης Γκέσιος ο οποίος μάλιστα είχε φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα τη διετία 2006-08 και ήταν επαγγελματίας μάλιστα τη δεύτερη χρονιά, όμως ένας σοβαρός τραυματισμός τότε (ρήξη χιαστών) δεν του επέτρεψε να καθιερωθεί.

Ο 24χρονος (3/8/1988) είναι στην κατηγορία ποδοσφαιριστών που μπορούν να αποκτήσουν χωρίς όριο οι ομάδες που δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση. Πέρσι σκόραρε 9 γκολ στο πρωτάθλημα της Football League και 2 γκολ στον θεσμό του κυπέλλου και ήταν ο κορυφαίος και πιο ποιοτικός παίκτης της Αναγέννησης.

Μάλιστα, το χειμώνα είχε συμφωνήσει με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο όμως έλυσε πριν περίπου δεκαπέντε μέρες τη συνεργασία του, για διάφορους λόγους και σημαντικότερο εξ αυτών το ενδιαφέρον του Άρη!

 

To Top