«Αντίο» με νίκη θέλει αύριο η Κ-20

Τον τελευταίο της αγώνα για το 2011 καλείται να δώσει αύριο (13:00) στην Σουρωτή η Κ-20 με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας, στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Άρης, αφού επέστρεψε στις νίκες πριν από περίπου δύο εβδομάδες, κερδίζοντας με 1-0 τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», επιθυμεί να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα ώστε να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή.

Οι «κίτρινοι» μέχρι στιγμής βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς (σε 11 ματς), ενώ πρώτος παραμένει ο ΠΑΟΚ με 30 βαθμούς (σε 13 αναμετρήσεις). Οι «μαυραετοί» από την άλλη, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί μόλις πέντε φορές τη φετινή σεζόν, βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 2 βαθμούς, ενώ ακολουθούν Λεβαδειακός και ΟΦΗ που αύριο διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο δεύτερο εξ αναβολής ματς της ημέρας.

Στη διάθεση του Νίκου Πασσιαλή δεν τέθηκαν αυτή τη φορά οι Αγτζίδης, Γιαννίτσης και Κανούλας, σε αντίθεση με το Θάνο Τοπούζη, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στο βασικό σχήμα της ομάδας. Επίσης, μετά από αρκετό καιρό απουσίας λόγω τραυματισμού επιστρέφει στη δράση και ο Τάσος Καράδαης, όπως και ο Πάρης Παλιάτσιος, που δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Αγρινιώτες εξαιτίας της θλάσης και της ίωσης που τον ταλαιπώρησε.

Αναλυτικά, οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο έμπειρος τεχνικός είναι οι Καράδαης, Παπαδόπουλος, Νταμαρλής, Μπαγκής, Πολιανίδης,Τουλκερίδης, Ρένια, Γιώρης, Σουνάς, Κουρέλλας, Καραγιάννης, Περήφανος, Μούτσα, Μαρμαράς, Λένος, Γιαννακιτσίδης, Ζιγκερίδης, Παλιάτσιος και Τοπούζης.

Διαιτητής του παιχνιδιού, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Λώλας», θα είναι ο Παναγιώτης Θεολόγου από την ΕΠΣ Πέλλας με βοηθούς τους Σίπκα και Δεμερτζή από τον ίδιο σύνδεσμο.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top