ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αντίο Μορόν με συγκίνηση, αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Μπέτις (video)

Ο Λορέν Μορόν αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να επικυρωθεί και τυπικά η συμφωνία του με τους κιτρινόμαυρους.

Η πρώην ομάδα του, Ρεάλ Μπέτις, με ανάρτησή της στα social media ανακοίνωσε χθες την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους και του ευχήθηκε καλή τύχη στο μέλλον του.

Λίγη ώρα αργότερα, φιλοξένησε δηλώσεις του. Ήταν ένα συγκινητικό αντίο, που γνώρισε αποθέωση στα σχόλια που ακολούθησαν από τους οπαδούς της Μπέτις.

“Δε χρειάζεται να πω ότι θα συνεχίσω να υποστηρίζω την ομάδα και τους φίλους που έχω εδώ. Θα είμαι ακόμα ένας υποστηρικτής της ομάδας. Αυτό νιώθω, αυτό είναι φυσικό για εμένα. Στους δύο δανεισμούς που είχα, συνέχισα να υποστηρίζω την ομάδα μου.

Από τώρα και στο εξής, μερικοί μπορεί να με δουν στις κερκίδες του γηπέδου, όπως έκανα στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι. Είμαι τυχερός που το έζησα αυτό, μαζί με τους οπαδούς ή αυτοί με εμένα, όπως μου είπαν. Πιθανότατα να με δουν εδώ τριγύρω επειδή είμαι οπαδός της Μπέτις και θα συνεχίσω να την υποστηρίζω” δήλωσε ο Λόρεν Μορόν.

To Top