ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ενδεκάδα με νέα πρόσωπα, αλλά και… προάγγελος Ευρώπης

Ο Άρης μετράει αντίστροφα για την πρώτη Ευρωπαϊκή αναμέτρηση στις 27 Ιουλίου. Δεδομένος ο ανταγωνισμός με τα πολλά νέα πρόσωπα ενόψει της ενδεκάδας που αναμένεται να εμπιστευτεί ο Τόλης Τερζής στην επιχείρηση-πρόκριση.

Είναι δεδομένο ότι οι κιτρινόμαυροι θα έχουν (με την έλευση του Μορόν) 13 νέα πρόσωπα και η λογική λέει ότι οι σκέψεις για την ενδεκάδα οδηγούν περισσότερο σε παίκτες που ήταν ήδη στο ρόστερ

Στη σημερινή ενδεκάδα αναμένονται νέα πρόσωπα, αλλά επί της ουσίας θα είναι και ένας… προάγγελος Ευρώπης.

Στην αποψινή αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό Άχνας, θα κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους οι Ζαν Ζουλ και Αλβάρο Σαμόρα που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη εδώ και μια εβδομάδα, ενώ υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να συμβεί το ίδιο και με τον Νταβίντ Κάρλσον που ενσωματώθηκε χθες.

Στην άμυνα τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Κουέστα (εάν είναι έτοιμος) ή Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζιο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο και ο Φεράρι δείχνουν να έχουν το προβάδισμα.

Νταρίντα, Ρουπ αναμένεται να πλαισιωθούν στο κέντρο από τον Τζούρασεκ. Ενώ στην επίθεση ο Λουίς Πάλμα, αναμένεται να είναι με τον Μενέντες στις πτέρυγες. Ο Γκρέι είναι η επιλογή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για τη θέση του φορ.

To Top