“Αντίο” στην αγωνιστική χρονιά με το βλέμμα στους νέους στο φιλικό με τον Πανθρακικό, νέο πρόσωπο ο Ιγνατίδης

Για την τελευταία, φετινή, αγωνιστική του υποχρέωση, αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης ο Άρης. Οι κίτρινοι θα κοντραριστούν, φιλικά, με τον Πανθρακικό, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο τις υποχρεώσεις του για τη σεζόν 2012-13.

Μια χρονιά δύσκολη, πραγματικός εφιάλτης θα πάρει ουσιαστικά τέλος σε ότι αφορά τα παιχνίδια στο γήπεδο. Ο αγώνας της Κομοτηνής θα αρχίσει στις 6μ.μ. και θα δώσει την ευκαιρία στον Σούλη Παπαδόπουλο να βγάλει κάποια νέα χρήσιμα συμπεράσματα για το «νέο αίμα» της ομάδας.

Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης, ο Σούλης Παπαδόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές, στην πλειοψηφία τους, νεαροί: Διούδης, Βελλίδης, Γκελής, Αγγελούδης, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Ψυχογιός, Ζήση, Ιγνατίδης, Λεμονής, Μπιμπισίδης, Σταυρόπουλος.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος πήρε μαζί του στην αποστολή όλους τους επαγγελματίες παίκτες που έχει στη διάθεσή του αλλά και πέντε μικρούς από τις ομάδες Κ20 και Κ17.

Τέσσερις από αυτούς έχουν χρησιμοποιηθεί στα φιλικά με Πιερικό και Καρδίτσα (Ζήση, Λεμονής, Σταυρόπουλος και Μπιμπισίδης) ενώ το νέο πρόσωπο είναι ο Ηλίας Ιγνατίδης που έκανε θετική εντύπωση στον προπονητή του Αρη στο προχθεσινό φιλικό των «μικρών» πετυχαίνοντας τρία γκολ και πήρε στην αποστολή την θέση του τραυματία Παλιάτσιου.

Πριν τον αγώνα οι κίτρινοι θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο της περιοχής, όμως δεν θα διανυκτερεύσουν, καθώς αμέσως μετά τη λήξη του ματς, θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη.

 

To Top