Κλειστά χαρτιά και αναμονή για την ΠΑΕ

 Οι μέρες που διανύουμε κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικές για την ΠΑΕ Άρης σχετικά με την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και αφορά σε επικείμενο επενδυτικό ενδιαφέρον για την κιτρινόμαυρη ομάδα.

Το επισημάναμε και χθες και θα το αναφέρουμε σε κάθε ευκαιρία. Είναι γεγονός πως τα σενάρια αυτά αφενός δημιουργούν προσδοκίες στον κόσμο, αφετέρου μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες ενόψει των διοικητικών εξελίξεων που αναμένονται.

Το PRESSARIS παρακολουθεί τα δρώμενα σε διοικητικό επίπεδο και θα σας μεταφέρει κάθε εξέλιξη όταν αυτή έχει ουσιαστικό λόγο να δημοσιευτεί.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν κάποιες επαφές τόσο από τον Αναστάση Αβάνογλου, όσο και από άλλους παράγοντες σε διπλό ταμπλό. Έχουν δηλαδή απέναντί τους δυο διαφορετικές περιπτώσεις.

Και οι δύο περιπτώσεις αφορούν σε εταιρίες ξένων συμφερόντων από τον ευρωπαϊκό χώρο που θέλουν να εμπλακούν στο ελληνικό  ποδόσφαιρο μέσω επένδυσης και όχι μόνο. Αυτά αναφέρουν οι πληροφορίες, χωρίς ωστόσο να ανοίγει η κάθε πλευρά τα χαρτιά της. Aπλά εκφράζεται αισιοδοξία…

Οι επόμενες μέρες μέχρι τη γενική συνέλευση της Κοινωνίας θα δείξουν εάν πρόκειται απλά για σενάρια και επιθυμίες ή υπάρχει κάτι πιο ουσιαστικό για το μέλλον της ίδιας της ΠΑΕ.

To Top