Αντίο στην αρχηγό του Άρη με φιλική νίκη (photos)

Ξεχωριστή μέρα η χθεσινή για το γυναικείο ποδόσφαιρο του Άρη… Αγωνιστική δράση, αλλά και αντίο από την αρχηγό Ρία Κολλήγα.

Αναλυτικά όπως αναφέρει η επίσημη αναφέρει:

“Οι κορασίδες του ΑΡΗ έδωσαν δύο φιλικούς αγώνες στο γήπεδο του χωριού Λαζοχώρι Βέροιας στις 4/6/2017 και ηττήθηκαν και τις δύο φορές, πρώτα με 3-4 από το junior AEK Βέροιας και μετά με 0-4 από το junior Ακρίτες Συκεών.

Επίσης, οι νεάνιδες του ΑΡΗ έδωσαν δύο φιλικούς αγώνες στο γήπεδο του χωριού Λαζοχώρι Βέροιας στις 4/6/2017 και ηττήθηκαν και τις δύο φορές, πρώτα με 1-3 από το προπαιδικό του Α.Ο. Α.Ο. Γιαννιτσών Πέλλας και μετά με 4-0 από το προπαιδικό του Κεραυνού Ωραικάστρου.

Οι αγώνες και των κορασίδων και των νεανίδων του ΑΡΗ ήταν από 30 λεπτά ο κάθε ένας και διεξήχθησαν μεταξύ 9 ποδοσφαιριστριών εναντίον 9.

Ακόμα, οι γυναίκες του ΑΡΗ έδωσαν και αυτές έναν φιλικό αγώνα 30 λεπτών με 11 ποδοσφαιρίστριες εναντίον 11 και νίκησαν με 3-1 το προπαιδικό της ΑΕΚ Βέροιας.

Οι κίτρινες προηγήθηκαν στο σκορ με 3-0 πρώτα με γκολ της Αναστασίας Σπυριδωνίδου στο 8’,μετά με γκολ της Ιφιγένεια Γεωργαντζή στο 15’ και τέλος πάλι με γκολ της Αναστασίας Σπυριδωνίδου στο 20’!

Στην συνέχεια, η ομάδα της Βέροιας μείωσε το σκορ σε 3-1,στο 25’ της αναμέτρησης, όπου ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Να σημειωθεί ότι η Ρία Κολλήγα δεν αγωνίστηκε στο φιλικό, αλλά ήταν η τελευταία εμφάνιση της ως ποδοσφαιρίστρια του ΑΡΗ, μιας και σταμάτησε το ποδόσφαιρο, σε ηλικία 33 ετών και ενώ είναι στον ΑΡΗ από της ίδρυση της ομάδας, από τις 1/7/2008!

Η Ρία Κολλήγα στο τέλος του φιλικού αυτού τουρνουά βραβεύτηκε από την ακαδημίας της ΑΕΚ Βέροιας για την προσφορά της στο ποδόσφαιρο!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του φιλικού τουρνουά στο Λαζοχώρι Βέροιας:

4/6/2017

ΑΡΗΣ Κορασίδες:
11:10 γήπεδο 4 ΑΡΗΣ Κορασίδες-junior AEK Βέροιας 3-4

12:30 γήπεδο 3 ΑΡΗΣ Κορασίδες-junior Ακρίτες Συκεών 0-4

ΑΡΗΣ Νεάνιδες:
1ος όμιλος κατηγορίας προπαιδικού:

12:30 γήπεδο 1 ΑΡΗΣ Νεάνιδες-προπαιδικό Α.Ο. Γιαννιτσών Πέλλας 1-3

13:50 γήπεδο 1 προπαιδικό Κεραυνός Ωραιοκάστρου-ΑΡΗΣ Νεάνιδες 4-0

ΑΡΗΣ γυναίκες:
1ος όμιλος κατηγορίας προπαιδικού:

11:10 γήπεδο 1 ΑΡΗΣ γυναίκες-προπαιδικό ΑΕΚ Βέροιας 3-1

ΑΡΗΣ(Σπυριδωνίδης): Μαργαρίτη, Παρούση, Πασπάλη, Κουρτίδου, Τσιγγελίδου, Τσιακλίδου, Παράσχου, Μουστάκη, Γεωργαντζή, Καραγιαννίδου, Σπυριδωνίδου”.

Δείτε εικόνες:

To Top