ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δέλλας: «Ο κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο, αρκεί να παίζεται με σωστούς κανόνες»

Υπέροχες μνήμες ξύπνησε το φιλικό της Εθνικής Ελλάδας του 2004, παρότι η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι από τους «θρύλους» της Ίντερ με 4-2 (1-1 καν. διάρκεια).

Ως απόδειξη ότι οι φίλαθλοι στην Ελλάδα θέλουν να πάνε στο γήπεδο όταν απουσιάζουν οι κάθε λογής ασχήμιες χαρακτήρισε την παρουσία 15.000 κόσμου στο Παγκρήτιο ο Τραϊανός Δέλλας.

Χαρούμενος για την επανένωση με τους συμπαίκτες που έγραψαν το έπος του 2004 και κυρίως που αυτό συνέβη σε ένα γεμάτο γήπεδο δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας.

Μιλώντας στην Cosmote TV μετά τη λήξη του φιλικού των Legends με την Inter Forever, ο «Κολοσσός» σημείωσε ότι η μαζική παρουσία του κόσμου στο Παγκρήτιο αποδεικνύει ότι οι φίλαθλοι είναι διατεθειμένοι να πάνε στο γήπεδο όταν απουσιάζουν οι ασχήμιες.

«Θέλω να ξεκινήσω με ευχαριστίες. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που διοργάνωσαν το παιχνίδι. Επίσης, θέλω να σταθώ στον κόσμο, καθώς βρέθηκαν στο γήπεδο περισσότεροι από 15.000 φίλαθλοι. Αυτό σημαίνει πως ο κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο, αρκεί να παίζεται με σωστούς κανόνες προκειμένου να έρχεται την οικογένειά του στο γήπεδο.

Με πολλά παιδιά απ’ την Ίντερ έχουμε παίξει τόσο ως αντίπαλοι όσο κι ως συμπαίκτες. Ένα μήνυμα που πέρασε σήμερα είναι πως μπορούν να γίνονται όμορφα παιχνίδια και να έρχεται ο κόσμος με τις οικογένειές τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος δε για το προσεχές παιχνίδι της Εθνικής στη Βοσνία, απάντησε: «Σίγουρα το ματς με Βοσνία είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και στον προπονητή της ομάδας. Αν δώσουν το 100%, όπως κάνουν το τελευταίο διάστημα, τότε θα βγουν με ψηλά το κεφάλι. Τους εύχομαι καλή τύχη».

Πέραν αυτού, ο Δέλλας έκανε και ποστάρισμα στο instagram στο ίδιο ύφος με αυτό των δηλώσεών του:

To Top