ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίο στο 2022 με νίκη, ο… μονόδρομος του Άρη κόντρα στον Παναιτωλικό (18:00, PRESSARIS LIVE)

Αντίο στο 2022 με νίκη, ο… μονόδρομος του Άρη κόντρα στον Παναιτωλικό σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης (18:00, PRESSARIS LIVE).

Η κιτρινόμαυρη ομάδα υποδέχεται στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, τελευταίας μέσα στην χρονιά που φεύγει την ομάδα του Αγρινίου και θέλει να την αποχαιρετήσει με ένα πολύτιμο “τρίποντο”, ενόψει του πολύ δύσκολου και απαιτητικού Ιανουαρίου.

Ο Άλαν Πάρντιου μετράει την επιστροφή του Φαμπιάνο, υπολογίζει κανονικά τον Μαντσίνι, ενώ στο απουσιολόγιο έχει τους Ενκουλού και τον Ζερβίνιο, με τον τελευταίο να βρίσκεται στη διαδικασία αποχώρησής του από τους κιτρινόμαυρους.

“Πρέπει να έχουμε την ίδια νοοτροπία, που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Λεβαδειακό, αλλά δεν πρέπει να πιεστούμε εξ αρχής παραπάνω από όσο πρέπει. Δεν πρέπει να βάλουμε έξτρα πίεση και άγχος στον εαυτό μας. Πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη με ηρεμία. Πρέπει να έχουμε τη συμπεριφορά που είχαμε στα παιχνίδια πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ, γιατί όπως φαίνεται η διακοπή αυτή δεν μας έκανε καλό. Δεν έχουμε πλέον τη σιγουριά ότι θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να το ανακτήσουμε αυτό!” ήταν το στίγμα των όσων υπογράμμισε για το σημερινό παιχνίδι ο Άγγλος τεχνικός.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκεζ, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Λουίς Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζιο, Σγούρος.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Αποστολάκη ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του ωστόσο υπάρχουν και πάλι προβλήματα απουσιών. Εκτός μάχης παραμένουν οι Μόρσεϊ, Βαρόνε, Χατζηθεοδωρίδης, μαζί με τους Ντουάρτε, Μπακάκη που θα λείψουν για αρκετό καιρό.

Αναλυτικά η 21μελής αποστολή του Παναιτωλικού: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Σενγκέλια, Λαζαρίδης, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Νικολάου.

Διαιτητής: Ζαμπάλας Σπυρίδων

Βοηθοί : Κόλλιας Αθανάσιος, Νικολακάκης Βασίλειος

4ος : Τσιμεντερίδης Σταύρος

VAR : Παπαπέτρου Αναστάσιος, Απτόσογλου Ιορδάνης

To Top