ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαμπιάνο: “Υποχρέωσή μας να κερδίσουμε μπροστά στον κόσμο μας”

O Φαμπιάνο Λέισμαν παρουσιάστηκε ρεαλιστής στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA, εν όψει σημερινο΄θ (29/12, 18:00, NS Prime) εντός έδρας αγώνα του Άρη με τον Παναιτωλικό

Κατ’ αρχάς, για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, αφού εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του, είπε: “Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα που επιστρέφω! Προπονούμαι για να παίζω πάντα και τώρα που επιστρέφω νιώθω καλά!”

Στην ερώτηση, αν πιστεύει ότι χάνοντας ο ίδιος το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό δημιούργησε πρόβλημα στην ομάδα, ήταν αρνητικός: “Δεν το πιστεύω αυτό! Δεν ήταν πρόβλημα η δική μου απουσία. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Για κανέναν λόγο δεν πιστεύω ότι φταίει η δική μου απουσία, που δεν νικήσαμε”.

Σχετικά με το πώς περιμένει ότι θα είναι για τον Άρη το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, τόνισε, στέλνοντας το μήνυμα και στους συμπαίκτες του: “Περιμένω ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Χάσαμε στον πρώτο γύρο στην έδρα τους. Είναι καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα πρέπει να δείξουμε ότι θέλουμε περισσότερο το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να παίξουμε με αποφασιστικότητα και να επιμείνουμε στο πλάνο μας. Είναι πρόσθετος λόγος για να διεκδικήσουμε τη νίκη ότι παίζουμε εντός έδρας”.

Στην επισήμανση ότι ο Παναιτωλικός έχει περισσότερες νίκες εκτός έδρας, ενώ διαθέτει τον πρώτο σκόρερ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα (Νίκος Καρέλης), άρα είναι εκ των πραγμάτων ένας επικίνδυνος αντίπαλος, ο Φαμπιάνο συμφώνησε και υπερθεμάτισε: “Το έχουμε υπόψη μας! Αυτά δείχνουν ότι δεν θα έχουμε εύκολο παιχνίδι αύριο. Θα είναι δύσκολη αναμέτρηση, το ξέρουμε. Γι’ αυτό πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε. Είναι το τελευταίο παιχνίδι του χρόνου και είναι στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας. Ξέρουμε, λοιπόν, ποια είναι η υποχρέωσή μας. Πρέπει να δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο πολύ σκληρά, για να φτάσουμε στη νίκη”.

To Top