ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι σκέψεις του Πάρντιου για την ενδεκάδα

Ο Άρης ταξίδεψε για την Αθήνα όπου σήμερα αντιμετωπίζει τον Ιωνικό (19:00), με τον Άλαν Πάρντιου να έχει μετά από καιρό περισσότερες λύσεις στη φαρέτρα του.

Ο Άγγλος φαίνεται να έχει κατασταλάξει πάνω-κάτω στα πρόσωπα της ενδεκάδας, τη στιγμή φυσικά που υπάρχουν ακόμα κάποιες θέσεις που είναι ανοιχτές.

Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Πίρσμαν θα είναι η τετράδα μπροστά από τον Κουέστα. Στα χαφ λόγω και της τιμωρίας του Ετέμπο τα κουκιά είναι μετρημένα με τους Ντουκουρέ και Νταμπό να καλύπτουν τις θέσεις αυτές έχοντας μπροστά τους τον Νταρίντα.

Στην επιθετική γραμμή του Άρη υπάρχουν αρκετοί γρίφοι με τον Ιτούρμπε να παίρνει τη θέση στη μια πλευρά της επίθεσης και έναν εκ τους Ματεό ή Καμάτσο στην άλλη. Στην κορυφή τη θέση θα καλύψουν ένας εκ των Γκρέι ή Καμαρά.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι σκέψεις του Πάρντιου για την ενδεκάδα

Ο Άλαν Πάρντιου αναμένεται να κάνει λίγες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η μια είναι δεδομένη αφού δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Νταμπό. Στην άμυνα μπροστά από τον Κουέστα δεν αναμένονται αλλαγές, με τους Οντουμπάτζιο, Μαζικού, Μπράμπετς, Φαμπιάνο να παίρνουν θέση. Στο κέντρο η τριάδα Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα δείχνει επικρατέστερη. Ο Γκρέι στην κορυφή της επίθεση, με τον Μαντσίνι στο ένα άκρο και τους Ιτούρμπε, Καμάτσο να διεκδικούν μια θέση για το άλλο.

Λογικά ο Λουίς Πάλμα δεν θα παίξει από την αρχή, ενώ και ο Καμαρά  όλα δείχνουν ότι θα έρθει από τον πάγκο.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις του Πάρντιου για την ενδεκάδα του Άρη

Με δύο αλλαγές θα παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Άλαν Πάρντιου είχε λίγες ημέρες στη διάθεσή του προκειμένου να προετοιμάσει την ομάδα για το ματς κόντρα στους Αρκάδες, όμως όπως όλα δείχνουν θα προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις, αφού κάποιοι παίκτες δεν του… βγήκαν στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου οι κιτρινόμαυροι γνώρισαν την ήττα.

Ο Κουέστα θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Δεδομένη μοιάζει η αλλαγή στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπου τη θέση του Πίρσμαν θα πάρει ο Μαζικού. Οι υπόλοιποι τρεις της άμυνας θα είναι οι Μπράμπετς, Φαμπιάνο και Οντουμπάζιο.

Μπροστά τους οι Ετέμπο και Νταρίντα, με τον Μάνου Γκαρθία να παίρνει φανέλα βασικού και θέση στο “10” και τον Ματέο Γκαρσία να μετακινείται στα άκρα της επίθεσης, έχοντας στην απέναντι πλευρά τον Μαντσίνι, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Γκρέι.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις του Πάρντιου για την ενδεκάδα του Άρη

Ο Άρης κόντρα στον Λεβαδειακό έκανε αρκετά πειράματα στο πρώτο ημίχρονο, δεν του βγήκαν, επέλεξε ένα πιο… ορθολογικό τρόπο στο δεύτερο 45λεπτο και όπως όλα δείχνουν ο Άλαν Πάρντιου ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια ομάδα με περισσότερες “σταθερές” που θα έχουν πιο επιθετική λογική.

Σύμφωνα με τις σκέψεις του Άγγλου τεχνικού, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Κουέστα, με τους Οντουμπάτζιο, Πίρσμαν στα άκρα της άμυνας και στο κέντρο τον Μπράμπετς να έχει δίπλα του τον Φαμπιάνο που επιστρέφει.

Στο κέντρο η τριάδα Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες και μπροστά αναμένεται να είναι οι Γκρέι, Πάλμα και Μαντσίνι.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι σκέψεις του Πάρντιου για την ενδεκάδα

Με δεδομένη την απουσία του Οντουμπάτζιο, ο Άρης υποδέχεται σήμερα στις 20:00 την Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Όπως όλα δείχνουν, ο Άλαν Πάρντιου δύσκολα θα κάνει θεαματικές αλλαγές στην κιτρινόμαυρη ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κουέστα με τους Εμπακατά και Μαζικού στα άκρα της άμυνας και κεντρικό αμυντικό δίδυμο εκτός απροόπτου τον Μπράμπετς με τον Φαμπιάνο. Ο πρώτος είχε ενοχλήσεις από το ματς με τον Ατρόμητο, είναι στην αποστολή, ενώ δεν αποκλείεται να προτιμηθεί ο Ενκουλού, εφόσον δεν είναι 100% ο Τσέχος.

Στο χώρο του κέντρου οι Ετέμπο, Νταμπό, πιο μπροστά τους σε ρόλο δεκαριού αναμένεται να είναι ο Μάνου Γκαρθία με προωθημένο επιθετικό τον Γκρέι. Από κει και πέρα, τέσσερις παίκτες διεκδικούν τις δυο θέσεις στις πτέρυγες: Μαντσίνι, Ματέο, Ζερβίνιο και Ιτούρμπε.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις του Πάρντιου για την ενδεκάδα κόντρα στον Βόλο

Ο Άρης θέλει να φύγει με το διπλό από τον Βόλο και ο Άλαν Πάρντιου φαίνεται πως έχει καταλήξει στον κατάλληλο σχηματισμό και τα πρόσωπα που θα παρατάξει στον αγώνα.

Η απουσία του Μπράμπετς δημιουργεί μεγάλο “πονοκέφαλο” στον Βρετανό προπονητή των κιτρινόμαυρων, ο οποίος φαίνεται πως θα στηριχθεί στην εμπειρία του Πίρσμαν αντί του… άπειρου Τανούλη για το κέντρο της άμυνας.

Από κει και πέρα, ερωτηματικό μέχρι και την τελευταία στιγμή αποτελεί το δίδυμο των χαφ, καθώς η επιστροφή του Νταμπό τον ξαναβάζει στο παιχνίδι. Την ίδια θέση υπάρχει πιθανότητα να καλύψει ο Ματέο Γκαρσία, από τον οποίο περιμένει πολλά ο Πάρντιου όπως είπε στις δηλώσεις του, αλλά υπάρχει και ως έξτρα λύση ο Ενκουλού, ο οποίος όμως προέρχεται από μακρύ ταξίδι λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Στις υπόλοιπες θέσεις όλα είναι ξεκάθαρα για τον έμπειρο κόουτς του Άρη που δεν θα αλλάξει και πολλά σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάμο και Μαζικού είναι οι σίγουροι. Μαντσίνι και Μάνου Γκαρθία έχουν ήδη φανέλα βασικών. Ο Ιτούρμπε έχει προβάδισμα, αλλά και ο Γκρέι, εκτός αν στην εξίσωση μπει ο Πάλμα και βγει κάποιος από τους δύο.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις του Πάρντιου για την ενδεκάδα και τα διλλήματα

Μπορεί ο Άλαν Πάρντιου να μετρά λίγα εικοσιτετράωρα στον πάγκο των κιτρινόμαυρων, όμως είχε την ευκαιρία να προπονήσει τους παίκτες του, ενώ είναι αυτός που θα επιλέξει τους ένδεκα που θα ξεκινήσουν τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Λάτρης του 4-2-3-1, ο νέος τεχνικός του Άρη και δεν αναμένεται να αλλάξει αυτό το σύστημα ούτε στο σημερινό παιχνίδι. Μοναδικά ερωτηματικά, είναι ο παρτενέρ του Ντουκουρέ στα χαφ, αλλά και το δίλλημα, Πάλμα ή Ιτούρμπε.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα λοιπόν, η πεντάδα της άμυνας (Κουέστα, Μαζικού, Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο) δεν πρόκειται να αλλάξει, ενώ το ένα από τα δύο ερωτηματικά αφορά τον παρτενέρ του Ντουκουρέ στο κέντρο, με τον Νταμπό να έχει προβάδισμα σε σχέση με τον Ντιόπ.

Οι Μαντσίνι, Μανού Γκαρσία και Γκρέι είναι οι επόμενοι «σίγουροι» στη μεσοεπιθετική γραμμή και το τελευταίο ερώτημα που αναζητά απάντηση, είναι αν θα προτιμηθεί Πάλμα έναντι του Ιτούρμπε.

To Top