ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης ψάχνει τη νίκη-ανάσα κόντρα στη Λαμία (20:00 PRESSARIS LIVE)

Να κλείσει με θετικό πρόσημο τις εντός έδρας υποχρεώσεις του στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος θέλει ο Άρης, που αντιμετωπίζει τη Λαμία σήμερα (08/11, 20:00 PRESSARIS LIVE) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Μέσα σε λίγα 24ωρα ο Άρης καλείται να δώσει ένα ακόμη παιχνίδι, το προτελευταίο του πριν τη διακοπή του Πρωταθλήματος, με τη νίκη να είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Οι κιτρινόμαυροι μετά και την ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο παραμένουν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Άλαν Πάρντιου ουσιαστικά έκανε μια μίνι προετοιμασία με τους παίκτες του, με τον Οντουμπάζιο που αποχώρησε τραυματίας από το ματς στο Περιστέρι να μένει τελικώς εκτός αποστολής.

Ο Βρετανός προπονητής επέλεξε για το σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία τους εξής παίκτες: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Ζερβίνιο, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμάτσο, Ντιόπ, Νταμπό, Πάλμα Πίρσμαν, Μαζικού Ετέμπο, Σγούρος.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Λαμία έρχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης χωρίς προβλήματα, βρισκόμενη στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Τζανλούκα Φέστα πήρε στην αποστολή τους: Σαράνοφ, Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοβ, Κορνέζο, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Μποάκι

Διαιτητής της αναμέτρηση ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Βοηθοί του οι Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου και Δημήτρης Μαυρούδης, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Καραντώνης. Τέλος στο VAR θα βρίσκεται ο Βασίλης Φωτιάς.

To Top